9 august 2011 -- 10:04

Det er så mye jeg vil vise dere nå. En herlig eplekake-oppskrift, mine nye boots, og ikke minst; den nye smaken til Vitamin Well. Vi tar det siste først, så kommer det andre i løpet av uken. Det nye vitaminvannet heter «antioxidant» og har smak av fersken. Farvel, ferskeniste med masse sukker. Hallo, nye vitaminvann! Trodde aldri jeg skulle gå bort fra at «everyday» med eplesmak var favoritten, men det har nå skjedd. Denne er best.

produktet er sponset

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Elise sier:

  Mmm, nam, den vil jeg smake!

 2. Maja sier:

  Heldiggrisen som blir sponset av Vitamin Well! Den må nok prøves ut etterhvert, denne også, selv om min favoritt er den med rød grapefrukt. 🙂 Eventuelt Reload med sitron/lime!

  Svar: Ah, ja de er gode. Care var lenge favoritten min! 🙂 Og på skitur om vinteren er det perfekt med Reload!

 3. Kristiane sier:

  Ihh, ja den så god ut!! 😀

 4. Caroline Lie sier:

  Skulle gjerne blitt sponset av de selv!! Skal definitivt smake Antioxidant 🙂

 5. Luisa sier:

  Den ser utrolig god ut! Elsker Vitamin Well, kjøper det når jeg får øye på det 🙂 De selger det på favorittsushi plassen min, to ting jeg elsker!

  Svar: Sushi og vitaminvann! DET er å få i pose og sekk 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.