23 juli 2011 -- 0:41

Da jeg gikk med Ole Brumm-sekken min for å besøke mamma på jobb. I regjeringsbygget.

Alle gangene Mailen og jeg ventet på bussen til skolen. Utenfor regjeringsbygget.

De gangene Erikke og jeg tok sol i VG-huset, og gikk en snarvei. Forbi regjeringsbygget.

Trodde dagens store greie skulle være at jeg takket ja til skoleplass. Trodde ukens store greie skulle være at jeg har bursdag på søndag. Så ble perspektivet endret… Norge. Landet jeg elsker. Oslo… Byen min. Dette er rett og slett helt uvirkelig. Er så glad for at familien min, og vennene mine, er i god behold. Ta vare på hverandre!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
  1. Dette er helt forferdelig.. Jeg har ikke ord.

  2. Luisa sier:

    Hjerte verke.. Den ondskapen ska ikje få knekke det flotte lande vårt, nå må me samle oss, vise kjærlighet, omsorg og solidaritet ♥

  3. Elise sier:

    det er så forferdiglig. kan ikke tro det! fint at du og dine har det bra ♥

  4. caroline sier:

    tenkte på deg på fredag da det skjedde,godt å vite at du er i godt behold.Det er helt grusomt at et beist av en mann har ødelagt byen vår og tatt så mange liv…det jeg egentlig skulle si var at det var så koselig og møte deg på torsdag!:-)klem

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.