Tips: nrk nett-tv

Hvis noen av dere er som meg, og liker å se dokumentarer om det meste mellom himmel og jord(og over himmel, og under jord), så har NRK NETT-TV et godt tilbud. En grei ting å vite hvis man kjeder seg i disse regnværsdager. Og det er jo et stort pluss at alt er gratis. Nå høres det ut som jeg lager en reklame for NRK, men det gjør jeg ikke. Det er bare et tips – fra meg til dere. De fleste vet kanskje om det allerede…

Jeg skal ikke si at jeg har sett det meste, for det er veldig mye som ligger ute, men her er noen av dokumentarene jeg har sett. Foretrekker dokumentarer om mennesker. Folk lever så forskjellig, og tenker så forskjellig…

Siste jeg så var “330 skvadronen” og dere kan tro folk synes det var kjedelig å høre meg bable om det de dagene jeg brukte på å se alle åtte episodene. Jeg ble så sint på de som må reddes, og så imponert over de som redder.

Alle bilder: nrk

3 kommentarer til “Tips: nrk nett-tv

  1. Lars G

    Sv, haha, så det ikke før nå, artig 😉

    NRK-nettv er supert tidsfordriv, kom nylig over “sigrid søker kjæreste”, anbefales!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *