She’s home

Mailen er hjemme igjen! Endelig! Etter to år som student i Australia! Hun har riktignok vært hjemme et par ganger på besøk, men nå er det for godt. Og det liker jeg! Vi gikk en tur bort til Operaen, og i noen butikker. Jeg fikk endelig kjøpt meg ny kjøkkenvekt, og slo like gjerne til med en badevekt i samme slengen. Elsker å gå på Clas Ohlson! De har så mange småting. Sånne ting man ikke vet at man “trenger” før man ser dem. Blir som et barn i lekebutikken; får lyst på alt!

Dagen i dag: tur på posten, trening, mat, fotpleie, middag med venner, Pretty Little Liars, og pakking.

7 kommentarer til “She’s home

  1. Luisa

    Så gøy! Husker når bestevenninnen min flyttet hjem for godt, jeg ble så glad! Jeg må seriøst huske å køpe kjøkkenvekt neste gang jeg er på CO 🙂

    Svar
  2. Cupcakes og Champagne

    Oh yes, Clas Ohlson er undervurdert! Får akkurat den samme følelsen når jeg går inn dit, selv om det i utgangspunktet er en kjedelig butikk, plutselig ser jeg så mye jeg trenger! 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *