6 juli 2011 -- 10:30

Mailen er hjemme igjen! Endelig! Etter to år som student i Australia! Hun har riktignok vært hjemme et par ganger på besøk, men nå er det for godt. Og det liker jeg! Vi gikk en tur bort til Operaen, og i noen butikker. Jeg fikk endelig kjøpt meg ny kjøkkenvekt, og slo like gjerne til med en badevekt i samme slengen. Elsker å gå på Clas Ohlson! De har så mange småting. Sånne ting man ikke vet at man «trenger» før man ser dem. Blir som et barn i lekebutikken; får lyst på alt!

Dagen i dag: tur på posten, trening, mat, fotpleie, middag med venner, Pretty Little Liars, og pakking.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Lene J sier:

  Vekter! <3 Hahaha!

 2. Helen sier:

  Bor du bor deg selv / i kollektiv? 🙂

 3. Så fine bilder 😀

 4. Luisa sier:

  Så gøy! Husker når bestevenninnen min flyttet hjem for godt, jeg ble så glad! Jeg må seriøst huske å køpe kjøkkenvekt neste gang jeg er på CO 🙂

 5. Elise sier:

  Så koselig at hun er hjemme igjen 🙂 Pretty Little Liars var sååå bra!

 6. Oh yes, Clas Ohlson er undervurdert! Får akkurat den samme følelsen når jeg går inn dit, selv om det i utgangspunktet er en kjedelig butikk, plutselig ser jeg så mye jeg trenger! 😀

 7. Katrine sier:

  Koselige bilder og koselig å få venner hjem! 🙂
  Hehe, det er så mye rart og kult å finne på Clas Ohlson! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.