Rambo

Når han der legger seg inntil deg for å sove kan du jo ikke gjøre annet enn å smile. Var hos Lene i så og si hele går, og forskjellen fra sist var nye utemøbler, og nytt familiemedlem. Skjønne Rambo. Apropos! Jeg har så utrolig lyst til å adoptere en hund. Er ikke så opptatt av å få med meg valpestadiet. Det å hjelpe noen, og samtidig få en så god venn, det er drømmen. Og drømmen skal bli virkelighet. En eller annen vakker dag…

11 kommentarer til “Rambo

 1. Lene J

  Åååh! <3 For noen nydelige bilder av lille gutten min! Tusen takk for koselig besøk, Rambo hilser og sier hei! 😉

  Svar
 2. Mari

  Sjekk ut fod.no
  Liker bloggen din:) Utrolig flott å høre at du har lyst til adoptere en hund! Det er ikke alltid hunder som har hatt det fælt, men også mange må gi fra seg sitt kjære dyr pga sykdom, livssituasjon og andre ting.

  Ønsker deg lykke til:)

  Svar: Ja, FOD ligger ikke så langt unna meg 😉 De har sånne hunder som jeg kunne tenke meg, men det må jo passe med bosituasjon også, og det gjør det dessverre ikke nå. Jeg har utrolig lyst til å adoptere en hund fra fod 🙂 Og tusen takk! <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *