1 juli 2011 -- 9:54

Når han der legger seg inntil deg for å sove kan du jo ikke gjøre annet enn å smile. Var hos Lene i så og si hele går, og forskjellen fra sist var nye utemøbler, og nytt familiemedlem. Skjønne Rambo. Apropos! Jeg har så utrolig lyst til å adoptere en hund. Er ikke så opptatt av å få med meg valpestadiet. Det å hjelpe noen, og samtidig få en så god venn, det er drømmen. Og drømmen skal bli virkelighet. En eller annen vakker dag…

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Lene J sier:

  Åååh! <3 For noen nydelige bilder av lille gutten min! Tusen takk for koselig besøk, Rambo hilser og sier hei! 😉

 2. Veronica sier:

  Så nydelig! Ser ut som han koser seg… 🙂

 3. Elise sier:

  Åh, så søt han var 🙂

 4. Nina sier:

  Hunder er så fantastiske dyr 🙂 Håper du får deg hund en gang, Kamilla 🙂

 5. Jeg har også veldig lyst på hund, men jeg vil gjerne ha hunden fra den er valp jeg da 🙂
  Rambo var nydelig <3

 6. Unner deg så en hund Kamilla 🙂 Er så typisk at de som går mye turer og kunne tenkt seg dyr de har det ikke. Kjenner meg igjen.

 7. Luisa sier:

  Søt! <3 En dag kommer du til å ha en egen hund, og den kommer til å være kjempeheldig som har deg!

 8. Katrine sier:

  Åhhhh, så vakker! 🙂 gleder meg til du får din egen hund, jeg vet hvor mye du ønsker deg en!

 9. kaken så jo bare helt nydelig ut! *vann i munnen*
  og for en fin hund da!

 10. Mari sier:

  Sjekk ut fod.no
  Liker bloggen din:) Utrolig flott å høre at du har lyst til adoptere en hund! Det er ikke alltid hunder som har hatt det fælt, men også mange må gi fra seg sitt kjære dyr pga sykdom, livssituasjon og andre ting.

  Ønsker deg lykke til:)

  Svar: Ja, FOD ligger ikke så langt unna meg 😉 De har sånne hunder som jeg kunne tenke meg, men det må jo passe med bosituasjon også, og det gjør det dessverre ikke nå. Jeg har utrolig lyst til å adoptere en hund fra fod 🙂 Og tusen takk! <3

 11. :) sier:

  neimeeen 😀 så søt!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.