Mobilblogg: Er det ikke det ene så er det det andre

20110716-115041.jpg

20110716-115059.jpg

20110716-115135.jpg

Var endelig ferdig med skaden i håndleddet, og da sto tydeligvis den høyre hofta for tur. Gjør ikke vondt å løpe eller sykle, men å gå. Lurer på om jeg noen gang kommer til å forstå meg på denne kroppen…

Dro på impulstur til en venn i går, og så rett derfra og på trening i dag. Nå venter farging av ettervekst, ny neglelakk, ansiktsmaske, og i det hele tatt selvpleie, før det er klart for rekekveld senere. God helg – håper dere nyter den! Og SJEKK den kule bilen! VitaminWell-bil! Helt genialt.

3 kommentarer til “Mobilblogg: Er det ikke det ene så er det det andre

  1. Cupcakes og Champagne

    Skjønner så godt hva du mener! Jeg føler meg som en gammel dame med alle mine plager her og der.. Kroppen vil trenes og skal være i bevegelse, men plutselig er det feil bevegelse eller for mye trening som er problemet. Ikke lett å bli klok på hvordan den egentlig skal behandles. Håper hofta blir bedre, jeg sliter med leggen akkurat nå..

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *