12 juli 2011 -- 10:00

Giant Envelope Clutch og Giant Silver Bracelet.

Og her har dere The Kamilla/Balenciaga Family. Jeg er veldig fornøyd med de nye tilskuddene. Balenciaga kan dette med skinn. Så mykt! Tenk når alt blir like mykt som den røde Work’en. Ah, materialisme.

Av Kamilla | 18 Kommentarer »
 1. Charlotte sier:

  Lekkert!! Clutchen var råtøff, også så fine farger braceletene dine er i! Selv er jeg en sucker for MBMJ, men nå spørs det om ikke Balenciaga må komme inn hos meg også. Tusen takk for tips om Make it or break it btw! Begynte å laste den ned etter å ha sett at du så den, og jeg digger den! 😀 Har snart sett hele sesong en allerede. 🙂

  Svar: Takk! 🙂 Balenciaga er noe for seg selv. Men det er jo ikke den billigste tingen å være svak for da, hehe. Og på grunn av deg må jeg nå se en make it or break it-episode før jeg drar på trening! 😀 Den serien er så bra! Liker at det ikke bare er drama, men også målrettede ungdommer, og litt større problemer enn i de andre tenåringsseriene. Kos deg videre med den 😀

 2. LOVE IT <3 Rålekker <3

 3. Elise sier:

  Åååh, så fin 😀

 4. Nina sier:

  NYDELIG! Jeg er forelska i clutchen <3

 5. Sofie sier:

  Vet det er frekt å spørre om pris osv, men hvor mye ca koster den svarte balenciaga?

  Svar: Balenciaga har nettbutikk… 😉

 6. iik, liker liker liker!!

  Men du? Jeg syntes jeg leste for en liten stund tilbake siden at du hadde blackberry bold? Jeg har nemlig tenkt å skaffe meg blackberry selv… Kan du ikke si litt om den? Er den lett å være på internett og facebook og slik med? Og er den lett å bruke?

  Svar: Jeg har ikke blackberry gitt… Aldri hatt 😉 Her er det iPhone som gjelder.

 7. Monique Lund sier:

  Perfeksjon! Grattis med nye familiemedlemmer! De var lekre gitt!

 8. Luisa sier:

  Elsker clutchen!

 9. Elsker den grå clutchen, ah <3

 10. Marion sier:

  Så fine kjøp! Jeg elsker den grå clutchen 🙂 Skulle gjerne tenkt meg en Balenciaga veske selv.. =)

 11. Angelida sier:

  Oh! Sweet 😀 Griselekker! Likte fargen – Litt sånn røff!

 12. Karina sier:

  Clutchen var veldig fin! Jeg har også en, men den kom som velkomstgave da jeg bestilte abonnement på [mag]! Haha 🙂 Ser ut til at du har fått med deg mange stilige kjøp, så gratulerer med det!

 13. Karoline sier:

  Så herlig 😀 Clutchen var jo bare råfin! Elsker fargen.

 14. Charlotte sier:

  For en flott familie!:)

 15. Maja sier:

  AH! Så UTROLIG nydelige! Fargen på den clutchen er bare fantastisk. <3 Prøvde å snuse meg frem til litt Balenciaga i Roma selv, men der var utvalget dårlig, gitt. :/

 16. Hege sier:

  For en samling!! vakkert syn altså! 🙂

 17. Kine sier:

  Den var fantastisk nydelig!!!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.