Baby, I’m home

Jeg er hjemme! Gleder meg allerede til neste Londontur, haha. Det er noe med meg og den byen som funker bra. Og det er forhåpentligvis ikke alt for lenge til vi sees igjen. Har kjøpt fine ting, spist god mat, tatt fine bilder, drukket diet coke, og sovet på perfekte puter. Nå skal jeg rydde, lage mat, og trene.

8 kommentarer til “Baby, I’m home

 1. Elise

  Du er så peeen 🙂 Velkommen tilbake til Norge! Gleder meg til å se hva du har kjøpt (du må vise fram det ja!?)!

  Svar: Aw, takk<3 Kan vise frem de litt spesielle tingene ;) Gidder nok ikke vise frem alle klærne, hehe.

  Svar
 2. Karina

  London er en utrolig flott by! Har bare vært der en gang, men snart er jeg nødt til å besøke den igjen. Planlegger en overraskelsestur til England i april/mai neste år, for å feire lillebrors femtenårsdag og konfirmasjon. Vi må ihvertfall få sett Manchester og Old Trafford, og London. Man kan ikke besøke England uten synes jeg… 🙂 Favorittland over alle!
  Får vi se hva slags fine saker du fant deg denne gangen?

  Svar: Åh, det høres ut til å bli en bra tur! 🙂 Elsker London! Kan i hvert fall vise frem de litt mer spesielle tingene, hehe.

  Svar
 3. Monique Lund

  Fiina! Velkommen hjem igjen! Nå er jeg spent på balenciaga – kuppet ditt! 😉

  Ha en superduper mandag og kos deg masse på trening! 😀

  Stor klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *