11 juli 2011 -- 14:00

Jeg er hjemme! Gleder meg allerede til neste Londontur, haha. Det er noe med meg og den byen som funker bra. Og det er forhåpentligvis ikke alt for lenge til vi sees igjen. Har kjøpt fine ting, spist god mat, tatt fine bilder, drukket diet coke, og sovet på perfekte puter. Nå skal jeg rydde, lage mat, og trene.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Elise sier:

  Du er så peeen 🙂 Velkommen tilbake til Norge! Gleder meg til å se hva du har kjøpt (du må vise fram det ja!?)!

  Svar: Aw, takk<3 Kan vise frem de litt spesielle tingene ;) Gidder nok ikke vise frem alle klærne, hehe.

 2. Karina sier:

  London er en utrolig flott by! Har bare vært der en gang, men snart er jeg nødt til å besøke den igjen. Planlegger en overraskelsestur til England i april/mai neste år, for å feire lillebrors femtenårsdag og konfirmasjon. Vi må ihvertfall få sett Manchester og Old Trafford, og London. Man kan ikke besøke England uten synes jeg… 🙂 Favorittland over alle!
  Får vi se hva slags fine saker du fant deg denne gangen?

  Svar: Åh, det høres ut til å bli en bra tur! 🙂 Elsker London! Kan i hvert fall vise frem de litt mer spesielle tingene, hehe.

 3. Sandra sier:

  gleder meg til å se hva du har kjøpt:))

 4. Monique Lund sier:

  Fiina! Velkommen hjem igjen! Nå er jeg spent på balenciaga – kuppet ditt! 😉

  Ha en superduper mandag og kos deg masse på trening! 😀

  Stor klem

 5. Luisa sier:

  Weee gleder meg til å høre om turen din!

 6. Heldige duuuuuuuu! <3

 7. Nam, blir fristet av is-te frappucinoen 🙂
  Skal vedde for at du har kjøpt mye lekkert denne gangen også!

  Svar: Ja, den er GOOOOOD!

 8. Gleder meg veldig til å høre om turen søta <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.