7 juli 2011 -- 10:00

En deilig ettermiddag i Frognerparken i går. Hev innpå med plommer, og spiste jordbær til den store gullmedaljen. De norske jordbærene er jo så ufattelig gode, og ettersom sesongen er kort så gjelder det å hive innpå så mange man klarer når de først er her. Det er i hvert fall min taktikk…

Dette blir siste innlegg før jeg reiser til London, og macen får faktisk ikke være med. Fikser likevel et innlegg eller to til dere som kommer ut i løpet av helgen. Så tar vi London-oppdateringer til uken. Tiden vil bli brukt til shopping (handlelisten min er FIN), turer, bilder, mat, musikal, mer mat, litt søvn, mer shopping, og Pimm’s!

(Kommentarer blir godkjent og besvart i begynnelsen av neste uke)

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Var ikke du nettopp i London? Back already? Heldiggrisen 🙂

 2. Elise sier:

  Kos deg masse i London! Heldig 🙂

 3. Ida sier:

  Kos deg masse, Kamilla 🙂

 4. Luisa sier:

  Så herlig 🙂 God tur søta 😀 Kos deg masse!

 5. Høres ut som en herlig dag <3

 6. Monique Lund sier:

  God tur skjønna! Gleder meg til londonoppdatering og se innkjøpene dine! 😀

 7. Marit sier:

  Gleder meg til londonoppdateringer ja! Bloggen din er så fin. Ha en god tur 🙂

 8. Nina sier:

  Kos deg i London! 🙂 Evig misunnelig!

 9. Tonje sier:

  enjoy London, og gjett om jeg gleder meg til kjøpene!!

 10. Susanne sier:

  God tur Kamilla! Kos deg så mye!

 11. j sier:

  allitd gøy å se hvilke fine ting du kommer hjem med 🙂 kos deg!

 12. Charlotte sier:

  God tur, kos deg! 😀 Gleder meg til å se hva du har kjøpt 🙂

 13. Jorid sier:

  Misunner deg som skal til London IGJEN! Heldiggris, jeg vil,vil,vil til London en gang til! Skal heldigvis til København i slutten av måneden, får trøste meg med det 🙂

  Svar: København er jo helt herlig! Prøver å få til en tur dit selv. Elsker den byen! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.