13 juni 2011 -- 19:15

Ah, dette er sommeren i Oslo. Samme hvert år, og like digg hver gang. Jeg snakker selvsagt om dager i de forskjellige parkene. Sole seg, prate, le, se på alle de forskjellige menneskene…Riktignok bør jeg huske å ta med meg noe å drive med, for jeg blir så raskt rastløs. Erikke foreslo at jeg kunne få meg en slik.

Tok to herlige bilder av Erikke, men tviler på at jeg får lov til å legge dem ut. Tiden vil vise! Håper dere har en fin mandag! Min startet med en herlig 55 min sykkeltime på SATS. Skikkelig god økt! Sånt liker jeg.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Julie sier:

  Kamilla, Kamilla, hva venter du på? Gleder meg sånn på innlegget om Mac, tilsvarende det om iPhone. Hi, hi. Ha en fin mandagskveld! 🙂

  Svar: Hahahahahaahaha <3 BRA du minner meg på det! Takk! Det kommer ;)

 2. Nina C. sier:

  Fine bilder:) Herlig å være i oslo på en fin dag:) håper fin været varer da:)

 3. camilla sier:

  Så fin header du har fått deg!:-)

 4. Lene J sier:

  Ser ut som en superkoselig dag! 🙂

 5. hanne sier:

  HERLIG header 🙂 du er fin!

 6. Rikke sier:

  Hvor ser det lækkert ud, jeg savner sådan nogle solskinsdage hvor man kan være ude hele dagen, men her i Danmark har der været rengvejr de sidste par dage :/ øv øv

  Rikzen.co.nr

  XoXo Rikke

 7. Guro sier:

  hei! prøvde meg på makronene dine idag, men jeg må ha gjort noe feil.. hehe. de var veldig vanskelige å få av bakepairet/brettet så de bare klumpet seg inni og noen ble ødelagt. har jeg da stekt de aaalt for lite tror du? 🙂
  men smaken var kjempegod!!

  Svar: Det kan nok hende at du bør steke dem litt mer da. Har hendt meg noen ganger at noen har blitt for seige inni hvis de har stått i den siden av ovnen som er svakest (ja, tragisk å ha en sånn ovn). Prøv med noen ekstra minutter 😉

 8. Så koselige bilder <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.