20 juni 2011 -- 14:56

Jeg virkelig elsker mandager! Og nå som jeg har ferie blir de jo, om mulig, bedre enn noen gang. I natt fikk jeg ti timer med god søvn, og så bar det rett på 45 min spinning etterfulgt av ca. 40 min styrketrening. Da jeg kom hjem lagde jeg scones, og nøt en kjempegod lunsj mens jeg leste avisen. Beste starten på uken! Føler at kroppen smiler til meg når jeg behandler den på denne måten. Føler meg så frisk. Utrolig deilig følelse! Haha, hør jeg er i lykkerus. Jeg er jo glad i utgangspunktet, men når så mange endorfiner frigjøres i kroppen blir jeg helt rusa.

Scones med philadelphia light, tomat, agurk, salt og pepper. Gulrøtter og yoghurtmandler. Vitaminvann og kaffe.

Påfyll av vitaminvann fra Vitamin Well. Elsker at de sender meg slike pakker. Tusen, tusen takk, VW!

Har dere planer om å trene noe denne uken eller?

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Marit sier:

  Bloggen din er herlig, og oser av glede og gladfølelse!

  Svar: Takk! 😀

 2. Elise sier:

  Jeg og vil ha gratis vitaminvann! Det er så godt 😀 Heldig du! Det første bildet er så heerlig, perfekt lunsj 🙂

  Svar: Det er det! Er superheldig! <3

 3. Maja sier:

  Åjadda! 😀 Jeg fikk ENDELIG en uke med tre økter forrige uke (leeenge siden sist…), og i dag har kjæresten og jeg vært på løpetur i marka fra Sognsvann til Ullevålssæter. Utrolig herlig! 🙂 Har planer om hvertfall to økter til i løpet av uken.

  Svar: Yey! Så deilig 😀

 4. Susanne sier:

  Dette er så definitivt en av mine favorittblogger! Blir i så utrolig godt humør av å lese det du skriver 😀

  Svar: Tusen, tusen takk for det! 😀

 5. Jeg løper oftere nå som jeg er hjemme på Hedemarken enn når jeg er i Oslo på Sats. Det er liksom lettere og ikke så tidkrevende å stikke ut døre og nyte god norsk natur : ) Heldig du som får Vitamin Well, og jammen får de god reklame via deg også 😛 hehe.

 6. Skulle ønske min mandag var like behagelig som din. Å at jeg fikk like mye søvn.. Neida, ikke sommerferie her i gården :p Men bra du koser deg snuppsi :*

 7. Jeg blir tørst på Vitamin Well.. selv om jeg holder en knapp på Vitamin Water, det er sykt godt det også 🙂

 8. Maria sier:

  Det virka som en fin mandag 🙂 Bedre enn min værtfall, ble syk utover dagen så orka ingenting, har heldigvis gått litt over nå da 😀

 9. Jorid sier:

  Åh, bloggen din er så inspirerende! Får lyst å løpe meg en tur og lage god og sunn mat 🙂 Fortsett slik! 😀

 10. susanna sier:

  Æ blir skikkelig glad å lese bloggen din, som bestandig.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.