Next week

Ah, neste uke står London for tur! Nye varer står på handlelisten, føttene er klare for å gå i det uendelige, kameraet er klart til å dokumentere turen, og feriepengene har tikket inn på kontoen. Jeg er KLAR med andre ord.

Og Gina, jeg kommer til å savne deg. Frokostene på Pret, de gode samtalene, de samme ønskene for dagen, de smarte tipsene, fortausølene… Og hvem skal ta bilde av meg når jeg kommer ut fra Balenciaga? Haha.

14 kommentarer til “Next week

 1. Victoria

  ååå så gøy!! Jeg drar nedover om 2 uker.. for første gang!! blir villt 😀

  Svar: Åh, heldig! Du må glede deg masse 😀 Og ha en SKIKKELIG bra tur!

  Svar
 2. Luisa

  Så gøy! Nyt turen søta:) Håper vi får en smakebit av innkjøpene dine, de er alltid så fine!

  Svar: Du er søt! Takk 🙂

  Svar
 3. Charlotte

  Så gøy, jeg har ikke vært der siden 06/07, så hadde vært kjempegøy å ta en tur! Jeg har så lyst til å ta toget fra Paris, kanskje jeg får gjort det i løpet av neste år 🙂 God tur, jeg gleder meg til bilder!

  Svar
 4. Charlotte

  Ååh, reiser selv ned på mandag! Gleder meg så uendelig masse! Elsker London!! 🙂 Kos deg!

  Svar: God tur! 😀

  Svar
 5. Maria

  Heldig 😀 Håper det blir tur til London i august/september med stop innom balenciaga og alexander mcqueen 😛

  Svar: Høres fantastisk ut!

  Svar
 6. Jorid

  Din heldiggris! Var i London sommeren 2009 og ble rett og slett forelsket i byen! Stor, flott, fin, ryddig (haha) og med et hav av shoppingmuligheter for den shoppingglade, slik som meg 😉 Har mast om å få dra tilbake dit i sommer, men ble en annen storby i stedet! Skal utvilsomt tilbake til London så fort anledning byr seg senere, da 🙂

  Kos deg masse i London, shop fine ting og spis god mat! Er veldig glad i bloggen din, den er så fin! <3

  Svar: Tusen takk! 🙂 Det er en herlig by. Får håpe du er tilbake i London om ikke så alt for lenge 😉

  Svar
 7. Gina

  Åå koos deg masse vennen,skulle ønske jeg var der!! Hadde de beste dagene med deg i london, savn savn savn <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *