Lovely day

Haha, t-skjorten er helt svart, men det er noe med lysrefleksjonen som gir den et slikt flott mønster.

Ca. åtte km ble tilbakelagt på mølla i går, og jeg var knallfornøyd. Fikk meg et par timer i solen, der jeg koblet ut fra verden med en bok, pluss bringebær og yoghurt. Lagde gooood pizza til middag (dere kan få oppskrift i morgen), og så bar det ut på skogstur med Cathrine. Ca. én mil i den herlige naturen i Østmarka. Som dere ser møtte vi på noen herlige skapninger i tillegg. Skikkelig herlig feriedag med kos fra start til slutt.

7 kommentarer til “Lovely day

 1. Karoline Natalia

  Flinkis som klarer å trene når det er fint vær. Da blir jeg bare skikkelig demotivert for “ordentlig” trening. Det meste jeg kan yte er å gå på tur når det er sol og varmt :p

  Svar: Dra i skogen 😉 Er ikke like varmt, og blir det varmt så har du jo vann både her og der 😉

  Svar
 2. Andrea

  Hvor lang tid ca. bruker du på 8 km på mølla? 🙂

  Svar: Brukte mellom 50 og 55 min… Husker ikke nøyaktig tid dessverre, men håper det svaret er greit nok.

  Svar
 3. Trond

  Hei,

  Hvor er de flotte bildene tatt? Jeg har nylig flyttet til Bjørndal, og trenger et sted å gå laaange turer med hunden min 🙂

  Noen tips til turstier i området? Helst i gåavstand, men har også bil.

  Hilsen Trond

  Svar: Hei! Disse bildene er fra Østmarka 🙂 Så det er ikke veldig langt for deg. Bare å gå eller kjøre til Skullerud, så kan du gå rundt nøklevann 😉 Den runden er på ca. én mil om jeg ikke tar helt feil. Mange flotte turveier i marka, alle de fire årstidene 🙂 Anbefales! Veldig populært for hundeeiere. Håper dette var til noe hjelp. For å se nærmere på hvor du må gå nøyaktig kan du ev. bruke google maps, for jeg er ikke veldig kjent på Bjørndal 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *