30 juni 2011 -- 9:39

Haha, t-skjorten er helt svart, men det er noe med lysrefleksjonen som gir den et slikt flott mønster.

Ca. åtte km ble tilbakelagt på mølla i går, og jeg var knallfornøyd. Fikk meg et par timer i solen, der jeg koblet ut fra verden med en bok, pluss bringebær og yoghurt. Lagde gooood pizza til middag (dere kan få oppskrift i morgen), og så bar det ut på skogstur med Cathrine. Ca. én mil i den herlige naturen i Østmarka. Som dere ser møtte vi på noen herlige skapninger i tillegg. Skikkelig herlig feriedag med kos fra start til slutt.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Flinkis som klarer å trene når det er fint vær. Da blir jeg bare skikkelig demotivert for «ordentlig» trening. Det meste jeg kan yte er å gå på tur når det er sol og varmt :p

  Svar: Dra i skogen 😉 Er ikke like varmt, og blir det varmt så har du jo vann både her og der 😉

 2. Fine bilder og du er RÅ! Jeg er så imponert 😀

 3. Luisa sier:

  Du er så flink! Herlige bilder <3

 4. Andrea sier:

  Ca. hvor lang tid bruker du på 8 km på mølla? 🙂

 5. Andrea sier:

  Hvor lang tid ca. bruker du på 8 km på mølla? 🙂

  Svar: Brukte mellom 50 og 55 min… Husker ikke nøyaktig tid dessverre, men håper det svaret er greit nok.

 6. Så helt fantastisk ut!! 🙂

 7. Trond sier:

  Hei,

  Hvor er de flotte bildene tatt? Jeg har nylig flyttet til Bjørndal, og trenger et sted å gå laaange turer med hunden min 🙂

  Noen tips til turstier i området? Helst i gåavstand, men har også bil.

  Hilsen Trond

  Svar: Hei! Disse bildene er fra Østmarka 🙂 Så det er ikke veldig langt for deg. Bare å gå eller kjøre til Skullerud, så kan du gå rundt nøklevann 😉 Den runden er på ca. én mil om jeg ikke tar helt feil. Mange flotte turveier i marka, alle de fire årstidene 🙂 Anbefales! Veldig populært for hundeeiere. Håper dette var til noe hjelp. For å se nærmere på hvor du må gå nøyaktig kan du ev. bruke google maps, for jeg er ikke veldig kjent på Bjørndal 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.