2 juni 2011 -- 16:42

Åh, for et perfekt fridag-vær! I Oslo er det strålende sol, og heldigvis litt forfriskende vind. Har vært med Gina i hele dag, og vi har kost oss masse. Det ble som vanlig Fridays, etterfulgt av is og tur. Det har ikke vært mange sekundene med stillhet, for Gina og jeg har konstant noe å prate om. På søndag skrev jeg at jeg var med en venninne som jeg har kjent siden barnehagen, og det samme gjelder faktisk for Gina. Setter så pris på de vennskapene. Noen mennesker bare klikker godt sammen, og det er fint å ha slike venner.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Så flott du er Kamilla! 🙂

  Svar: Tusen takk! 😀

 2. Elise sier:

  Namnamnam, nå har jeg bakt de franske makronene dine! De ble kjempegode, men ikke så alt for fine – så neste gang må jeg lage røren litt mer flytende 😉 Det ligger bilder på bloggen min hvis du vil se hvordan de ble!

  Så herlig at du er venn med noen fra barnehagen enda! Jeg er venn med ei jeg gikk i barnehagen med, men det er nok fordi vi har gått på samme skole på barne og ungdomskolen – og i samme klasse på vgs 🙂 Ganske fint egentlig… Du er nydelig!

  Svar: Flinka! 😀 De så bra ut! Litt mer flytende neste gang og så har du’n! 😉 Og tusen takk! 😀

 3. Maria sier:

  Er så deilig å ha venner man har kjent siden man var liten… Har kjent den ene bestevennen min siden sommeren før 1. klasse

 4. Luisa sier:

  Det er så herlig med slike vennskap 🙂 Min bestevenninne har jeg kjent siden jeg var liten, vi har delt så mye og det er gøy! Send litt sol til Stvg? her regner det…

 5. Susanne sier:

  Det er skikkelig viktig å ta vare på slike venner, og så er det så trygt å vite at man har noen man alltid kan gråte på skulderen til, eller le sammen med!

 6. Så koselig innlegg <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.