Jeg måtte bare

Vet at “alle” har denne bikinien, i hvert fall i beige, men jeg falt pladask for denne fargekombinasjonen.

Nå har jeg sommerferie! Skal riktignok jobbe litt i barnehagen, men det er bare gøy, så jeg ser på tiden fremover som ferie. I morgen skal jeg gå i butikker. Ikke fordi jeg synes det er gøy. Tvert i mot. Det er noe av det kjedeligste jeg vet om, men bare fordi jeg kan. Jeg kan trene når jeg vil. Stå opp når jeg vil. Gjøre hva jeg vil!

13 kommentarer til “Jeg måtte bare

 1. hanne

  den var SÅ FIN! Hvilken HM butikk kjøpte du den på? Evt nettet? Har ikke sett den.. 🙂

  Svar: Kjøpte den på nett 😉 Skal innom H&M i morgen, så kan ev. si i fra om jeg ser den 😉

  Svar
 2. Ane

  Skikkelig fine farger! Mye finere enn den beige i hvert fall. Hvilken størrelse er det?

  Svar: Jeg har strl 38… Ser ikke helt det interessante i det?! Hehe.

  Svar
 3. TT

  Er ikke mange jenter jeg vet om som ikke liker å gå i butikker, hehe! 🙂

  Svar: Hehe, liker det hvis jeg vet hva jeg skal ha, eller ser etter noe spesielt, men å bare gå rundt for å titte synes jeg er så bortkastet tid.

  Svar
 4. Elisabeth (fetche)

  Enig, den var kjempefin! Jeg har sett den i beige, og har hørt flere som synes den er så fin, men denne var enda finere i mine øyne! Elsket fargene 🙂

  Svar
 5. ISelin

  Hei. Jeg lurte på hva det skjerfet ditt fra LV heter? Det som er litt gråaktig? OG den røde t skjorten, så at den var fra acne, er det den wonder linen ?

  Veskene og smykkene dine <3

  Svar: Hei! Hehe, søt du er. Det gråaktige skjerfet heter Monogram Shawl i fargen beige. Det er så utrolig herlig 🙂 60% silke og 40% ull. Og den røde t-skjorten er fra Acne og heter Zorah SS11 🙂

  Svar
 6. ISelin

  Litt usikker på om jeg vil ha det i beige eller verone. Hva anbefaler du ? 🙂 Hva koster de i Oslo?
  Vet du forresten hvordan de acne wonder linen t skjortene er?

  Svar: Jeg valgte beige den gangen jeg kjøpte det, og jeg ville valgt det samme den dag i dag. Veldig fornøyd med skjerfet, inkludert fargen. Liker at det er en såpass kald fargetone, men sånne preferanser er jo helt individuelle 😉 Husker ikke prisen, men du kan jo enten gå innom eller ringe. Ev. regne ut ca-pris fra nettsidene. Den norske butikken regulerer prisene etter euroen 😉 Ang. Acne Wonder Linen så aner jeg ikke. De SER jo digge ut, og jeg regner for all del med at de er det, men har ikke sett på de selv. Er latterlig lenge siden jeg gikk innom masse butikker i byen. Pengesparingsmodus vettu 😉

  Svar
 7. ISelin

  Spennende.. Hva sparer du til?

  Svar: Skal til London om en måneds tid, så da er det diverse ting som skal kjøpes inn 😉

  Svar
 8. ISelin

  få høre?:)

  Svar: Hva jeg skal kjøpe? Den som lever får se, hehe. 😉 Jeg liker ikke å si hva jeg planlegger (sært – jeg vet)

  Svar
 9. ISelin

  Hehe. Bare nysgjerrig jeg, likte stilen din utrolig godt 🙂

  Svar: Koselig av deg 🙂 Takk!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *