Hverdagsgleder

Livet er bra, dere! Håndleddet mitt er mye bedre, det er ikke lang tid før jeg er i London igjen, Australia-venner begynner å finne veien tilbake til Norge, jeg har økt i knebøy, den nye sesongen med Pretty Little Liars har begynt, jeg har sommerferie, vennene mine er herlige, jeg er verdens heldigste som får så mye av Vitamin Well, og jeg har endelig fått øynene opp for blå sykkeltimer på SATS. Hva er dere glade for i dag?

10 kommentarer til “Hverdagsgleder

 1. Luisa

  Så herlig 🙂 Jeg er utrolig glad for å ha ferie! Gleder meg virkelig til å nyte den med familie, venner og forhåpentlig sol 🙂

  Svar
 2. Nina

  Høres ut som livet ditt er herlig 🙂

  Jeg er glad for at jeg fikk shoppet litt i dag, glad for at jeg har kjæresten min og glad for at det er fint vær, enn så lenge!

  Svar
 3. Kristiane

  Yey, ny sesong?! 😀 Happy me!

  Svar: Ja, begynte i USA i går. Samme gamle, men det er jo underholdning 🙂 I hvert fall for sånne som meg; som lever seg innHehe.

  Svar
 4. Nøve

  Jeg er glad for at jeg har en bestevenninne som bor et par hus borte og at vi fremdeles kan gå på butikken og kjøpe smågodt sammen akkurat som vi gjorde på ungdomsskolen.

  Svar: Den der likte jeg. Høres helt perfekt ut!

  Svar
 5. eva

  Hei 🙂 Tror du har skrevet det før men du betaler ingen toll eller mva når du bestiller fra luisaviaroma sant? Kun den summen som står på siden? Og de leverer på døren? Setter veldig pris på hjelpen 🙂

  Svar: Det er riktig ) Summen som står på siden inkluderer alle avgifter; toll, mva og porto 🙂 Så du betaler kun det som står der! Veldig kjekt! Bare hyggelig å kunne hjelpe. 😉

  Svar
 6. Nina

  For at det endelig er sol i Trondheim igjen 🙂
  Jeg lurte litt på bakeutstyret ditt. Tenkte jeg skulle prøve meg på makroner jeg også =) Så lurte jeg på hva slags utstyr har du? Har du kjøpt ett sett fra Wilton? Har du noe ‘sett’ du kan anbefale? Funker den du har til makroner og cupcakes? Håper jeg får til å bake makronene, de ser bare knallgoe ut! 🙂

  Svar: Ah, lykke til med makronene! Du må gjerne sende meg bilde av hvordan de blir på kamilla (a) kamillak.com 🙂 Noen som har gjort det, og jeg synes det er så gøy å se! Alt bakeutstyret mitt er fra Wilton. Har ikke noe spesielt sett, bare mange enkeltdeler, men det jeg bruker mest er jo sprøytepose + kobler + sprøytetipp 🙂 Det er det jeg lager makronene med, da bruker jeg tip nr. 12 🙂 Og det er det samme utstyret jeg bruker til cupcakes, bare med forskjellige tipper. Du får tak i Wilton-utstyr flere steder. Hvis du bor i Oslo kan du jo stikke innom Cacas sin butikk, men ellers har de også nettbutikk HER og kakeboksen er en nettbutikk HER. Også er det masse Wilton-utstyr å få tak i på eBay 😉 Håper dette hjalp deg noe!

  Svar
 7. Ine

  For en herlig blogg! Tror jeg har funnet en ny favoritt,å det er ikke ofte det skjer. 🙂

  Svar: Oi! :O Tar det som et stort kompliment! Tusen takk! Og velkommen 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *