Fantastisk dag

Unnskyld meg altså, men dette er litt varmere enn hva jeg synes er behagelig. Var i Frognerparken i ca. fire timer i dag, og følte at jeg smeltet bort. Skulle helt klart dratt til en av strendene i stedet, der blåser det jo mer, og en har mulighet til å avkjøle seg. Men vi hadde det veldig koselig da, selv om jeg er tidenes mest rastløse person når det kommer til å sole seg. Ligger stille i maks ti min før jeg kjeder meg og begynner å plage de rundt meg.

Kjølebag er genialt. Kald drikke gjør virkelig underverker på en dag som denne…

Vitamin Well har vært så fantastiske at de har sendt meg mer vitaminvann. Er så evig takknemlig for det, og når noen gjør noe hyggelig mot meg så liker jeg å dele det med andre. Vennene mine bør jo få ta del i slike goder! Vitaminvann var riktignok ikke det eneste jeg hadde i kjølebagen min…

Franske sjokolademakroner! Kan snart lage dem i søvne. De slo heldigvis godt an.

Gigantisk strandhåndkle fra Marc by Marc Jacobs. Utrolig mykt.

Etter timene i parken dro vi videre til SATS for å trene styrke. Her representert ved blomstene i garderoben.

Neste punkt på dagsplanen er å smøre ryggen. Greide å bli litt solbrent i dag, og er det noe jeg har angst for så er det nettopp det å bli solbrent. Vekker minner fra alle sydenturene som liten der jeg ble skikkelig solbrent hver eneste gang, og måtte bade med klær, og alle sovestillinger gjorde vondt. Ikke spesielt behagelig med andre ord.

19 kommentarer til “Fantastisk dag

 1. Karoline Natalia

  Jeg måtte stå inne på jobb nesten hele dagen, så ikke klag! Hehe, neida 😉 Skjønner godt hva du mener. Løp fra slottet og ned til Steen og Strøm rundt kl 1200 i dag, og holdt på å smelte bort selv. Var så varm når jeg kom frem til jobb. Skikkelig attraktiv selger, ehe..

  Svar
 2. Brita Melissa

  Skjønner deg veldig godt angående rastløshet i sola. Derfor man skal ligge ved et vann så man kan bade når man kjederseg og det blir for varmt. Fine bilder. Sjelden SatsNydalen og Storo har slike blomster i garderoben 😛

  Svar
 3. Rina

  lå i frognerparken selv i mange timer i dag, kjempedeilig, men enig i at avkjølingsmuligheter er det beste 🙂 må prøve makron-oppskriften din snart, de ser så sykt gode ut!

  Svar
 4. Linn

  8 grader og regn her tidligere da så..+ at det faktisk HAGLET en liten stund i formiddag..Skal nevnes at det er i trøndelag jeg oppholder meg :p

  Svar
 5. Siv Annette

  Så utrolig herlig en dag! Jeg er veldig misunnelig, for i dag har jeg stått åtte timer på jobb, og det har høljregna, blåst og vært iskaldt her. Håper sola kommer på torsdag, for da har jeg feriee 😀 Så flott du er som deler av vitaminvannet og makronene dine, de skal jeg lage på torsdag, for å feire ferien! Hurra 😀

  Svar
 6. Elin

  Så fine bilder. Jeg er enig det er for varmt. Om det hadde blitt litt kjøligere hadde ikke gjort meg noe he he.

  Svar
 7. Tori

  Er så misunnelig, her i Trøndelag var det storm tidligere i dag.. Håper sommeren kommer hit snart også 🙂
  Men kjenner til den at når den kommer blir det for varm og når den ikke er her er det for kaldt, hihi blir aldri bra nok 😉

  Svar
 8. Kamilla

  Hvilken bloggplattform bruker du?

  Svar: WordPress på eget domene. Altså wordpress lastet ned fra wordpress.org 😉

  Svar
 9. molly

  Bloggen din er så inspirerende og positiv! Blir alltid glad av å lese innleggene og se på de flotte bildene dine.

  Svar
 10. Maren

  Hvordan lager du sunn og god smoothie? Regner med du har noen gode tips på lur!

  Svar: Jeg elsker smoothie! Lager det som regel av det jeg har liggende. Går mye i frosne bær, hovedsakelig bringebær og blåbær. Spinat har jeg nesten alltid med… Banan synes jeg kan bli kvalmende i smoothie, men det kan du jo teste ut selv. Jordbær er alltid en sikker vinner! Slår noen ganger til med appelsin óg. Og gjerne tropisk juice uten tilsatt sukker! Og hvis jeg husker det så har jeg i mandler og/eller linfrø. Skal prøve meg på grønnsakssmoothie en dag nå, får se om det slår like godt an som smoothei av frukt og bær. Tviler, men vil prøve. Håper dette var litt inspirerende i hvert fall 🙂 Pleier ikke å måle opp, bare slenger oppi og prøver meg frem.

  Svar
 11. Elise

  Yum, makronene dine er så fine! I dag spiste jeg opp de to siste, mmm 🙂 Skal bake nye til helgen, så da håper jeg de blir litt penere å se på! Kjempefine bilder, har vært kjempefint vær i Trøndelag i dag og, men vinden har vært litt kald. Gleder meg til det blir noen varme dager hvor jeg også kan smelte bort :p

  Svar
 12. ruud

  Jeg er tilbake til Oslo og vil være med en dag snart!!! 😀

  Svar: Hurra! 😀 Først skal du bare til nyyy jårk! 😛

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *