Vitaminbombe

Lagde meg en utrolig god smoothie etter trening i går. Mange jordbær, en halv banan, en neve spinatblader og noen skvetter med reload vitaminvann. Kjørte det i blenderen til en passe konsistens, og helte innpå. Godt og sunt! Jeg gleder meg til de norske jordbærene kommer i butikken. Det kan vel ikke være så lenge til nå? Havregryn med melk og jordbær er jo noe av det beste som finnes å spise til frokost.

Vitaminvannet er sponset.

12 kommentarer til “Vitaminbombe

 1. Susanne

  Nam! Selv om jeg hater litt når alle snakker om jordbær. Det er noe av det beste som finnes, og jeg kan ikke spise det. Allergisk!

  Svar
 2. Hilde

  Det vitaminvannet med sitron og lime må være noe av det beste som finnes i hele verden. Skulle ønske jeg også var sponset. Haha!

  Svar
 3. Victoria

  Hei:) Du har ikke noen tips til billige med sentrale hotell i London?

  Svar: Hei! Et hotell jeg absolutt kan anbefale er Grand Plaza Serviced Apartments. Tror ikke det er så dyrt der. Jeg bodde på det hotellet i 2009/2010 og var veldig fornøyd. Men annet enn det har jeg ikke bodd på hotell i London på veldig lenge, så jeg har dessverre ingen flere tips. Bor jo ikke på hotell når jeg kan bo gratis hos venninna mi 😉

  Svar
 4. Brita Melissa

  Håper du fortsetter med smoothie-oppskriftene dine til sommeren 😉

  Svar: Koselig at du vil det 🙂 Og jeg kan nesten garantere det. Blir mye smoothie på meg i sommermånedene.

  Svar
 5. Løvinnen

  AAah..sitron og lime…Hørtes veldig god ut!! Har en god oppskrift på spinatsmoothie på bloggen min idag forresten;)

  Svar: Ah, sweet. Skal sjekke den ut! 😀

  Svar
 6. Hanne

  Jeg syns det så og hørtes kjempe godt ut, og prøvde det selv nå. men etter det hadde vært i blenderen, så det ikke særlig godt ut, men det smakte faktisk utrolig friskt og godt, og ikke minst sunt!! takk for tipset;)

  Svar: Haha, nei det ser ærlig talt ut som oppkast, men det er veldig godt! 😀 Gøy at du ga tilbakemelding på oppskriften!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *