30 mai 2011 -- 14:44

Nok et innlegg om mat, haha! I går var Sofie på besøk hos meg fra to til halv åtte. Vi hadde det så koselig! Tenk, vi har kjent hverandre siden før vi var ett år gamle. Noen mennesker bare klaffer. Uansett, i går så vi på noen filmer og hadde en liten matfest. Taco, makroner, lavkarbomuffins og nøtter. Alt var så utrolig godt!

Tror faktisk jeg kunne spist taco hver eneste dag. Herlig måte å få i seg masse grønnsaker på.

Lavkarbomuffins. Brukte DENNE oppskriften, men tok det heller i muffinsformer. Helt sykt gode!

De franske makronene trenger jeg vel ikke utdype nærmere. Sjokolademakroner er aller, aller, aller best.

For å få en kontrast til det søte slang jeg litt nøtter øverst på kakefatet mitt.

Anbefaler alle slike vennedager, med masse latter, god prat, god mat og mimring.

I dag er det mandag, min yndlingsdag. Ni og en halv time søvn, proteinshake, 45 min spinning, 45 min styrke, tur på butikken, hjem for å synge i dusjen, spise, lese litt… Og nå skal jeg straks gå tur med en venninne i finværet.

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Siv Annette sier:

  Mmm, nå ble jeg iallefall fysen på noe godt! Det så herlig ut! Det er så utrolig koselig med slike vennekvelder 🙂 Og så utrolig god du er som laget et detaljert innlegg om makronene, jeg skal iallefall teste det ut nå! Tusen takk for at du orker! Og ha en kjempefin dag med venninna i finværet! Her tordner det 😉

  Svar: Aw, takk! <3

 2. Sofie sier:

  Aaaah, Bremzi! Det var superkoselig, og kjempegod mat!! Du er en mesterkokk <3

  Svar: <3 <3 <3 <3

 3. Nina sier:

  Jeg elsker taco 😀 Spiser det minst en gang i uka!

 4. ruud sier:

  ahh så fantastisk! 🙂

  Svar: Snart skal du få smake, Ruud!

 5. Luisa sier:

  Seriøst, nå ble jeg sulten! Og jeg som har skikkelig sjokoladecravings… gosh! Elsker alt sammen <3

 6. NAM! Får vann i munnen jeg <3

 7. Synes absolutt du burde åpne konditori.

  Svar: Det hadde vært en drøm!

 8. Ingrid sier:

  haha, vet du hva jeg drømte at jeg laget makroner i natt…de ble ikke vellykket – men jeg fikk tho aldri sett resultatet 😉 men det var slitsomt i drømmen selvsagt, der går ting aldri på skinner!

  Ser ut som en fab dag 😉 du er dyktig med treningen!

 9. Gina sier:

  Det er så kooselig å lese bloggen din 🙂 håper du og Foe koste dere masse, glad i dere begge <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.