10 mai 2011 -- 13:21

I går spiste jeg middag på Olivia med mamma og søster, og så dro vi på teater. Hedda Gabler på Nationaltheatert. Anbefales! Tok oss tid til litt shopping i tillegg, og jeg kom hjem med dette.

To tilskudd til samlingen, i forskjellige rosanyanser. Skulle kjøpt ny base óg, men det får bli en annen dag.

Kjole fra BikBok. Det kan se ut til at jeg blir nødt til å gå ut av døren på 17.mai, til tross for at jeg synes den dagen er et stort kaos. Å stå som sild i tønne på Solli plass er ikke gøy. Men kjolealternativer må jeg ha…

HAHA herlighet, så tragisk innlegg. Ler faktisk høyt. Tenk på de kontrastene som er i verden. Selvsagt skal vi få bry oss om neglelakk og kjoler, det er ikke det. Men det er jo ganske sprøtt at store deler av verden lever langt under fattigdomsgrensen, samtidig som jeg bygger opp en samling av neglelakker fra Chanel. Utrolig rettferdig!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Åh you said it! Fine neglakker uansett da, men jeg vet hva du mener! Alt virker meningsløst med det samme en løfter hodet fra Macen og faktisk tenker på hvordan det er å leve et helt annet liv enn det vi gjør her.

  Svar: Ja 🙁 På en måte tenker jeg at vi er tildelt disse livene, og må få leve sånn vi er født inn i. Men på en annen måte er det jo helt SYKT. Rett og slett.

 2. Nina sier:

  Skjønner hva du mener, og jeg tenker ofte på det, og – hva om jeg ikke hadde blitt adoptert bort feks. (Selvom SørKorea ikke er det fattigste landet, men likevel.) Man kan jo ikke gå rundt og tenke på det hele tiden:) Vi har det sånn vi har det, og lever deretter.

  Fine farger på neglelakkene og kjolen så nydelig ut 🙂 Grattis!

  Svar: Ja, det må være en rar tanke. Men det som du sier; vi må leve etter det livet vi har fått. Kan ikke ha dårlig samvittighet for å være født til den skjebnen vi har.

 3. ING sier:

  Hvis man tenker på det, så er det kanskje like urettferdig at vi tar oss tid til å holde kroppen i form, gå/sykle lange turer med dyrene våre, eller ha et intelligent kosthold med tanke på mest mulig sunnhet. De som lever under fattigdomsgrensen har sannsynligvis hverken tid eller anledning til å gjøre det samme. Poenget er, livet er urettferdig, men det blir ikke mer rettferdig av at vi ikke gjør de tingene vi er så priviligerte med – være det seg shopping eller trening eller annen form for livsnytelse. Det viktigste må være å sette pris på det man har, de mulighetene man har, og så være gode mot andre som ikke har det så bra. Da kan man leve med god samvittighet.

  Svar: Helt enig med deg. Det jeg mener; vi skal selvsagt få være opptatt av neglelakker, kosthold og hva enn det måtte være av «luksus», men hvis man tenker over det så er det en ganske spesiell situasjon i forhold til hvordan så mange av våre medmennesker har det. Men jeg sier som Nina: vi har det sånn vi har det, og lever deretter. Vi kan jo ikke få skyldfølelse for at vi er født inn i det livet vi har, for all del. Men det er også fint å være bevisst på at vi har det veldig godt, og sette pris på det.

 4. hanne m sier:

  digger den rose insolent! har den selv, og bruker den masse 😀

 5. Så nydelig farge på både kjolen og neglelakken <3

 6. Har begge neglelakkene jeg også 🙂

 7. Anita sier:

  Så koselig å gå på teater, skulle nesten gjort det fotere istede for bare å gå på kino.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.