Små gleder

Fra i går. Muffins må være noe av det beste som er. Og når jeg bruker Sukrin så føler jeg at jeg kan spise uten å forsøple kroppen helt. Med en kopp grønn mint-te til er det midt i blinken. Små gleder, dere.

12 kommentarer til “Små gleder

 1. Phoebe

  NAM! Hvordan baker du muffins med sukrin? Fikk sykt lyst på det nå. hehe

  Svar: Erstatter sukkeret som skal være i, med sukrin. Jeg hadde riktignok gått tom for sukrin, så jeg måtte bruke sukrinmelis, men det er jo samme deal. Brukte 1 egg, 1/4 dl sukrinmelis, 1/2 dl mandelmel, 1/2 dl hvetemel, en klæsj margarin, en skvett skummeltmelk, bakepulver og vaniljestang. 200 grader i 20 min 🙂

  Svar
 2. Karoline Natalia

  Fikk veldig lyst på en muffins selv nå. En av de kjipe tingene med å bo på hybel, er at stekeovnen har superdårlig varme, så ting blir aldri stekt, dermed har bet blitt lite bakevarer på meg siden jeg kom til oslo 🙁

  Svar
 3. Luisa

  Så søte 🙂 Sikkert gode og! Jeg bruker splenda i stedet for sukker, det er så gøy å kunne spise og tenke at det ikke er såååå usunt 😀

  Svar
 4. marte★

  Å, takk for sukrin-tipset, det skal jeg sjekke ut…prøver å ikke spise så mye sukker jeg også! haha. Så meget godt ut forresten 🙂

  Svar
 5. Maria

  Nam!! Hvor kjøper du sukrin? 🙂

  Svar: Kjøper sukrin på helsekosten 🙂 Du får det også på funksjonellmat.no

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *