13 mai 2011 -- 10:00

Den siste uken har jeg våknet to ganger av russen. Jeg blir vanligvis irritert hvis noe eller noen vekker meg midt på natten, men når det er russen så smiler jeg bare for meg selv. For jeg vet hvor gøy de har det, og jeg unner dem det. Russetiden min (i 2008 – jeg begynner å bli gammel) var så morsom. Jeg har heldigvis alltid vært den som har hatt med kamera, så jeg sitter jo igjen med en god del bilder. Så igjennom dem i går, og jeg lo så tårene trillet. Så utrolig mange gode minner fra den måneden vi rullet rundt i bussen vår, Duett.

Navnet på bussen var en hyllest til Jan Werner, som døde i 06. «Duett» sang han med Elisabeth Andreassen.

TRYVANN! Der var det gøy der. Fem kvelder/netter med fantastisk stemning.

Ehm… Ja. Hadde tusj i ansiktet ca. 98% av russetiden.

Det tekniske området i bussen, der lyd, lys og varme ble styrt. Og der mobiler/iPoder ble ladet.

Og det var i russetiden at jeg ble kjent med Toro.

I Stavanger hadde vi en fantastisk helg med knallvær, og diverse arrangementer (okei, eneste jeg var på var Postgirobygget-konserten, i ca. ti minutter).

Pariserhjul, solnedgang og bussen vår. <3

Duett-klærne var gode å ha. Og ikke minst låta vår. Den dør aldri fra meg.

Håper dere som er russ nå virkelig nyter de siste dagene, og at dere har hatt det like gøy som det jeg hadde.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Christina sier:

  Godt noen som liker russen! Første tryvanns helga når vi gikk rundt i byen etter den første natta var det mange frekke kommentarer å få. Var noen koselige også, men de som slenger med leppa mot russen kan droppe det. Lager dårlig stemning.

  Svar: Èn ting er å slenge med leppa mot russ som faktisk har gjort noe galt, men de fleste er jo bare uskyldige ungdommer som vil feste sammen 😉

 2. Løvinnen sier:

  Der var det mange gode minner! I en liten by som Mosjøen der jeg kommer fra så blir det ikke så mye opplegg rundt russ, bare drikking og knuter…;) Så jeg husker egentlig ikke så mye av russetiden..kremt.

 3. Russetid var moro 🙂 Herlige bilder <3

 4. Luisa sier:

  Herlige bilder!!! Jeg husker det var sykt gøy å være russ, og unner alle det 🙂

 5. Morsomt å se deg med kort og mørkt hår.

 6. Annette sier:

  Hei søt!! Beklager at daten vår ble såpass utsatt. Men vil du sette av en lunsj/ettermiddag i finværet til meg i uken som kommer? <3 vet ikke helt hvilke dager jeg jobber enda, så hva passer best for deg? Klem!

  Svar: Absolutt! Sender deg melding i løpet av helgen jeg, så finner vi en passende dag 🙂 (Nå skal jeg nemlig se guilty-pleasure-serien min, hihi)

 7. Nina sier:

  Ah, russetiden – for min del er det en hel evighet siden! 2005… Men, det var en fantastisk morsom tid:)

  Herlige bilder! 🙂

 8. Elise sier:

  Så gøy 🙂 Jeg er russ i år, men tar det ikke så hardt, haha!

 9. Ida sier:

  Åh, russetid! Tror det må være det morsomste jeg har opplevd!!

 10. ruud sier:

  Herlige minner! duett i sinn og sans<3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.