31 mai 2011 -- 9:21

Etter turen i går ble jeg helt Oslo-rusa. Som vanlig, haha. Jeg elsker denne byen. Så vakker! Kom dere litt bort fra Jernbanetorget, krysset på Majorstuen, og Youngstorget. De stedene er så lite hyggelige. Oslo er så mye mer!

Det går en gangvei litt opp fra vannet rundt hele odden, og der går jeg OFTE. Senest på lørdag. Så fint og koselig.

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Nina sier:

  Kjempefine bilder 🙂 Savner å bo i Oslo!

  Sv; Takk for svar – jeg er usikker på om jeg skal kjøpe en speedy, mest pga alle kopiene der ute. Men så er det noe med den vesken, jeg har så lyst! 😛 Og den lyse blir bare penere og penere i mine øyne 🙂

 2. Luisa sier:

  Norge er så fint sånn generelt, du har byene og alt som omgir dem, spektakulære utsikter og skoger en kan drømme seg bort i <3 Syns det er gøy at du deler denne siden av Oslo og 🙂

 3. Ja Oslo er virkelig fint 🙂 Men skjønner at «turister» kanskje ikke vurderer å legge turen ut av sentrum..

 4. Nina C. sier:

  wow,utrolig fine bilder:) oslo er så mye mer en jernbane torget eller karl johan:)

 5. Ida sier:

  Når jeg flytter til Oslo må du vise meg byen fra sin beste side, Kamilla : D Jeg har ikke vært så mange andre steder enn midt i byen..!

 6. Kjempe fine bilder <3

 7. Heldigris, jeg vil også bo i Oslo.. Ser helt fantastisk ut der!! <3

 8. Maren sier:

  Jeg elsker også Oslo. Har studert her i to år.. blir nok lenge til jeg flytter tilbake til Stavanger! Jeg er veldig glad i St hanshaugen og Grünerløkka:) Telthusbakken og Damstredet er veldig sjarmerende! 🙂

  Hvor er de bildene fra? Ser ut til at jeg må ut på tur der.. så fantastik ut! 🙂

 9. Cathinka sier:

  Fine bilder, men jeg vil nå si at jeg koser meg på Majorstuen å jeg 😉

 10. Nydelig! Lagt min elsk på det nederste bildet. Gleder meg til å flytte til Oslo til høsten 🙂 LOVE

 11. Superkona sier:

  Nydelige bilder altså! 🙂 Du er en flink fotograf !

 12. Jorid sier:

  Jeg elsker at du viser oss andre sider av Oslo. For meg, som bor på bygda et par timer unna Oslo, er Oslo bare et sted jeg drar for å shoppe og da er det jo Karl Johan, Bogstadveien, Oslo City og Oslo S jeg er innom, liksom. Blir bare mer og mer fristet til å besøke og ikke minst studere i Oslo når jeg ser disse bildene! 🙂

  Svar: Åh! Den kommentaren likte jeg veldig godt. Det er noe av greia mi med denne bloggen; jeg ønsker å vise dere at Oslo ikke trenger å bare være de stedene der. Det er jo bare en liiiiten del av denne byen. La meg sitere Wikipedia: «2/3 av kommunens areal utgjør skog og vannområder utenfor selve bybebyggelsen» 😉 Så det er veldig mye mer å se! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.