Macaroons

Når man er invitert bort på middag er det hyggelig å bidra med dessert. Det var min unnskyldning for å spise franske makroner i dag. Det er så utrolig godt. Og kan man knepene så er det ikke så vanskelig å lage heller.

Balenciaga og franske makroner. Det må jo være den ultimate kombinasjon. Nå skal jeg sove. I morgen tror jeg DHL kommer med en pakke til meg… Jeg har fått hentelapp fra posten óg. Pakker er stas! Natta 🙂

10 kommentarer til “Macaroons

 1. Luisa

  Så herlig 🙂 Har du laget disse? De er jo helt perfekte!

  Svar: Ja! 😀 Ble skikkelig fornøyd, hehe. Første gangen de har blitt helt perfekte.

  Svar
 2. Brita Melissa

  Enig, helt perfekte makroner. Ikke noe som flyter utover og de er helt jevne i kantene. Du er flink. Må prøve meg til sommeren.

  Svar: Takk! 😉

  Svar
 3. M

  De så gode ut! Hva er oppskriften? Tror du det går an å bytte ut sukkeret/melisen med sukrin? 🙂

  Svar: kamillak.com/2010/12/oppskrift-franske-makroner/ 😉 Funksjonell mat skriver selv at sukrin ikke egner seg til bakst der sukker utgjør mer enn 1/5 av oppskriften, så har mine tvil når det kommer til å bruke sukrin i makroner.

  Svar igjen: Har googlet litt, og det ser ut til at folk bare har dårlige erfaringer med sukrin når det kommer til marengs, så da gjelder nok det samme for makroner. Dessverre!

  Svar
 4. Nina

  Perfekte! 🙂 Du er flink!
  Har bare fått de til ordentlig én gang selv:p Men mamma spiser de uansett 🙂

  Svar: Takk! 🙂 Hahahaha, ja de blir alltid spist opp uansett hvordan de ser ut. Men det er litt ekstra stas å få dem helt perfekte. 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *