11 mai 2011 -- 10:00

Jeg prøver å utnytte finværet hver dag det er her, og i går var intet unntak. Øya og jeg hadde en fantastisk tur sammen. Vi tok en «pause» på en hundeslette i ca. 20 min for å kaste pinne, noe Øya virkelig elsker. Det var knallvarmt, og vi hadde skogen og sletta for oss selv. Resultatet ble én svett Kamilla, og én andpusten hund.

Øya i kjent stil; halen i rullekakeform, og pinne i munnen.

Jada, det er fortsatt snø å finne i Oslo!

Fordi vi gikk ved et friområde for hund tok jeg henne løs fra båndet. Hvis hun løper rundt et hjørne pleier hun vanligvis å stoppe for å vente med å gå videre til hun ser meg igjen… Så kom jeg rundt hjørnet, og så ingen hund. Hørte noen lyder til høyre, og så ned…

Og der var Øya. I vannet! Hun som blir nervøs bare jeg prøver å få henne ut i sjøen. Men joda, i en delvis møkkete elv, der ville hun både drikke og vasse.

Jeg håper dette finværet varer lenge, for jeg koser meg så mye med å være ute. Håper dere får brukt skrotten litt, og kommet dere ut. Frisk luft og mosjon er jo luksus alle som kan, bør unne seg!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Ingrid sier:

  Så herlig!!!! Misunner deg virkelig den hunden…hehe 😉 kunne ønske jeg hadde så godt selskap – mye kjekkere å dra på tur 😉 har faktisk fått min første økt utendørs i dag, 20 min ekstremt andpusten jogging… formen har dalt siden jul merkes det. Men det var sykt godt 🙂 nydelig vær her også i trondheim!

  Have a nice day 😉

 2. Luisa sier:

  Haha hun er så skjønn!!! Vann er vann for de krabatene :p Å gå tur med hund er fantastisk!

 3. Jeg har så lyst på hund hver gang du skriver om turene dine med Øya. Må være så koselig å alltid ha noen å gå tur med. Hadde kjøpt en hund hadde det ikke vært for at jeg hverken har råd eller plass til å ha en. Men jeg har har hørt at det er i studietiden er faktisk best å anskaffe hund med tanke på tid. Vet aldri om man skal flytte eller studere utenlands heller :/

 4. Ingrid sier:

  Herlig, herlig! Har du slutta å jobbe? Hvor er bildene tatt – der vil jeg også gå!

  Svar: Bildene er tatt ved Fiskevollbukta/Hvervenbukta i Oslo 🙂 Veldig fint å gå tur der. Mye natur. Jeg har absolutt ikke sluttet å jobbe, men jeg jobber ikke hver dag. Har jo studier også 😉 .

 5. Igjen, fantastiske bilder, Kamilla 😀

 6. Siv Annette sier:

  Åh, så herlige bilder! Jeg blir fortsatt like forelsket i Øya for hvert bilde, så utrolig fin hun er! Superfin på det bildet der hun krøller halen sånn, aah, hunder er noen av de beste vesnene på jord! Håper du har en strålende onsdagskveld! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.