Flau

I går ble jeg dårlig, og i dag var Øya dårlig. Dårlig timing, men vi fikk oss en fin gå/joggetur likevel, med to pauser. Nok en gang prøvde jeg å få henne til å bade, men hun bare setter seg ned og ser dumt på meg. Kanskje ikke så fristende vær å bade i heller; sterk vind og overskyet. Perfekt turvær da! (Film nederst)

VM i grell t-skjorte? Haha. Eneste som var ren og tørr.

Fikk kastet litt pinne óg – noe som er veldig stas for enkelte av oss.

Filmet litt for dere, hovedsakelig for å vise dere hva Øya gjør når man sier “flau”. Haha, den hunden er genial!

Håper dere ikke blir overveldet av mine videoredigeringsferdigheter. Den brå slutten der for eksempel…

11 kommentarer til “Flau

  1. Per

    Det er båndtvang fra 1. april til 20. august. Denne skal overholdes uansett hvor god kontroll du har på hunden og hvor “sikker” du er på at det ikke befinner seg noen andre i nærheten. Om det dukker opp noen som er redde for hund, så stoler de garantert ikke på at du har kontroll. Da er du med å bidrar til at den hunderedde får en dårlig opplevelse.

    Svar
  2. Tilbaketråkk: Kamilla K » Oslove

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *