Treningsmål og premier

Jeg vet at det bare er to uker siden jeg var der, men jeg klarer likevel nesten ikke vente med å reise tilbake til London. Litt over to måneder til! Jeg har allerede startet på handlelisten (riktignok står det bare én ting der), og regelen min er som vanlig at nye treningsmål må oppnås for å få lov til å kjøpe det som står der. Har en positiv holding til at jeg skal nå neste delmål på to måneder, men det blir jo spennende å se. Før jeg dro til London nå nettopp så nådde jeg delmålet mitt DAGEN før jeg dro. Snakk om å beregne godt.

Og hvis noen skulle lure så gleder jeg meg mest til å nå målet mitt. Shoppingen kommer på en solid andreplass.

10 kommentarer til “Treningsmål og premier

 1. Kristiane

  Vil du røpe dette målet ditt? 🙂

  Svar: Nei, hehe 😉 Kan hende jeg gjør det når jeg har nådd det.

  Svar
 2. Maria

  Elsker london, skal “dit” rundt 17 mai, men litt utafor selve sentrum da… Blir morro og se litt annet en oxford st.

  Svar
 3. Martine

  vil du si målet du klarte å oppnå? Hadde også ett mål før jeg dro til London forrige gang, og det var sykt digg å klare det :D! Da fortjente man liksom shoppingen litt mer.

  Svar
 4. the girl in the city.

  Føler jeg begynner å bli klar for London selv as!
  Når reiser du?

  Svar: Åh, ja. Can’t wait! Drar om ca. to måneder. I starten av juli en gang. Husker ikke avreisedatoen i hodet. Når drar du?

  Svar
 5. j

  så fin du er og heldig som får reise så mye til london!
  Selv har jeg veldig lyst på Brynmore veska og siden du reise så mye lurte jeg på om du hadde anelse på om det er å spare på å kjøpe veska i london?
  Hjemme koster den rundt 5 600 kr tror jeg.

  Svar: Takk! 🙂 Brynmore er den perfekte alt-mulig-vesken 🙂 Det er lik pris på nett som her hjemme i hvert fall, så da koster den nok ganske sikkert det samme i butikk i London. Jeg betalte 5250 for min i august, men nå har den tydeligvis gått opp i pris. Men det er nok som med LV óg; det er like greit å kjøpe her hjemme. Riktignok er pundet lavt, så hvis du reiser NÅ så blir det vel bittelitt billigere, men det utgjør ikke en veldig stor forskjell.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *