4 april 2011 -- 18:48

Kall meg gjerne sær, men jeg liker å pakke to dager før jeg reiser noe sted. På den måten er jeg for det første garantert at de klærne jeg ønsker å ha med meg er rene, og for det andre har jeg én dag på meg til å komme på det jeg eventuelt har glemt. Nå skal jeg riktignok til London, så det jeg har glemt kan jeg jo kjøpe, men den type pengebruk er ikke helt min stil. Så… I dag er det trenings- og pakkedag.

Jeg elsker å lage lister, så både pakkelisten og handlelisten er i boks. Åh, handlelisten er så fin.

Dette er utgangspunktet for pakkingen. Jeg reiser onsdag. Gruer meg ikke – for å si det sånn.

Klær og sko er pakket, så da er det bare toalettsaker igjen. Og ladere! Jeg må ikke glemme ladere! Og smykker!

Nei, nå får jeg vel ta på meg treningstøy igjen. Pilates står på programmet. Ha en fin mandagskveld!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Siv Annette sier:

  To dager i forveien er da ingenting, jeg pakker oftest uka før jeg 😉 Og skriver pakkeliste, selvfølgelig, og pakker de tingene jeg bruker i løpet av uka på dagen vi reiser 🙂 Kos deg så masse i London, ta masse bilder og jeg gleder meg veldig til å se hvilke flotte kjøp du kommer hjem med! 🙂

 2. Elin sier:

  Så heldig du er:) God tur da:)

 3. Mari sier:

  Jeg må også alltid pakke i goood tid:) Pleier også som regel å skrive lister, alt går jo så mye lettere da;)
  God tur til London, Kamilla! Nyt våren på forskudd!

 4. Susanne sier:

  Åhåå det der været misunner jeg deg altså!! London+sol+penger å bruke = sweet

 5. Haha jeg bruker å pakke noen timer før jeg reiser jeg…. Det er så typisk 😀 Men jeg er såååÅ misunnerlig på deg, jeg vil også til London <3

 6. Elise sier:

  Jeg elsker å pakke! Da jeg var lita pakket jeg minst en måned før vi dro til syden…

 7. Kos deg i London! 🙂

 8. Luisa sier:

  Det er lurt å pakke tidlig 🙂 Du kommer nok til å ha en fantastisk tur! Skulle gjerne blitt med i kofferten :p Og gøy med trening!!

 9. Elisabeth (fetche) sier:

  Åå, kjenner jeg blir glad av å lese dette selv om det ikke er jeg som skal dra. Ahh, ferie er så bra 😀
  GOD TUR, kjemz <3

 10. toroborgen sier:

  hva er kompabilitetsmodus?

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.