16 april 2011 -- 16:47

Det er utrolig hva man får gjort når man utsetter det man egentlig skal gjøre; skolearbeid. Jeg har skrevet ordet «laktoseintoleranse» så mange ganger at jeg snart kommer til å føle at jeg har det. Når det i tillegg var helt grusomt rotete her var det vel egentlig bare én ting å gjøre: rydde! Når jeg jobber, leser og trener nesten hver dag hoper det seg lett opp klær på gulvet, og alt mulig annet på bordene.

SE den miksen av ting. Det skulle ikke vært lov. Stakkars orkidéen inni der.

Polaroidene henger så fint. Det minner meg om at jeg må skaffe meg mer film! Skulle gjort det i London.

Har montert denne hyllen selv. Bare nevner det. Whiskeyglassene er passe malplassert.

Min arbeidsplass. Må ha den urgamle hp’en stående fordi jeg må bruke et urgammelt energiberegningsprogram i oppgaven jeg skriver. Vifta får sånne fine anfall, og jeg er i det hele tatt stor fan.

Familiekolonien i en stor skuff under sengen.

Nå skal jeg sette på tredje, og siste, klesvask for dagen. Så skal jeg lage pizza, og SÅ er jeg litt interessert i å bli ferdig å skrive om laktoseintoleranse. Håper dere får en fin lørdag videre, og at dere er forsiktige i kveld.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Marit sier:

  Åh, kunne nesten drept for den veskesamlingen din!

  Svar: Hehe, er ganske så fornøyd med den 😉

 2. Løvinnen sier:

  Rot tyder bare på et morsomt liv:)))

 3. Nøve sier:

  Åå, så mye fint du har! Elsker ringene.

 4. Så fine bilder! Den rosa ringen på den svarte hånda <3 Hehe.

 5. Marte N. sier:

  Kjenner jeg er glad i veskesamlingen din. 😀 Skikkelig fine bilder. Slike polaroid-bilder vil jeg også ha på veggen min. 🙂

  Svar: Jeg er veldig glad i den selv. Hihi, så koselig du er. Polaroider er utrolig stilig. MÅ få tak i mer film nå som det blir sommer! 🙂

 6. Ingrid sier:

  hvis du mener MAtpåData så funker dette også på mac.. 🙂 ?

  koselige bilder så lell – kjenner igjen den typen rot som hoper seg opp ;o

  god påske =)

  Svar: Matpådata og ett til, som jeg ikke er helt sikker på hvordan man staver. Vet man kan få til begge på mac, men det er så mye lettere å bruke en windowspc for å slippe å installere noe annet 😉 Og jeg synes begge programmene er så dårlige i forhold til mange andre, så jeg bruker de minst mulig 🙂 God påske til deg óg!

 7. Hilde sier:

  Hei Kamilla.

  Fine bilder som alltid.
  Kan jeg spørre hvor har du kjøpt polaroid-filmen og om det er polaroid 600 eller SX-70?

  Hilsen Hilde

  Svar: Hei! Jeg kjøpte 600-filmen på eBay for ca ett år siden. Må prøve å få tak i mer, savner å bruke det kameraet.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.