24 april 2011 -- 10:00

En herlig sykkeltur etter middag i går. Er så fornøyd med den nye sykkelen min, og med pulsklokken! Brukte RunKeeper underveis, så her kan dere se at vi syklet rundt Nøklevann. Pulsklokken sier riktignok at 1010 kalorier ble forbrent, så jeg velger å tro på den. Den har tross alt en sensor rett utenfor hjertet mitt. Vanligvis ville jeg stoppet 50 steder underveis for å ta bilder, men denne turen var en treningstur, og jeg hadde ikke med kameraet. Snappet likevel to (vel, tre, men dere får bare se to) bilder med iPhonen. Ganske så flott i marka!

Og det herligste av alt: vi så to små rådyr underveis!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Så flink du er 😀

 2. Martine sier:

  Hei! Vet du om man bruker internett hvis man har på RunKeepeR?

  Svar: Hei! Den bruker GPS underveis på turen, og så bruker den nett for å laste opp til runkeeper.com. Men om den bruker noe nett underveis er jeg faktisk ikke sikker på. Går jo an å skru av nettet, og så sjekke om den funker da. Jeg har fri nettbruk på min iPhone, så jeg tenker ikke noe særlig over det 😉 Hvis du googler litt så finner du kanskje noen svar.

  NYTT svar: Jeg googlet litt for deg, og her er svaret fra Runkeeper-folka: If you would like to use RunKeeper and avoid any charges, follow the steps below: Turn ‘send location data’ off in RunKeeper app settings. Turn 3G off.
  Then, track activity as normal, resend activity when you have wi-fi connection afterwards and you should avoid being charged for any data transfers. 3. Maja sier:

  FLINK! Jeg vil også ut og trene, men er man syk så er man syk. 🙁 Og hvertfall når man har eksamen om litt over en uke og ikke engang er i nærheten av å være godt nok forberedt. Haha!

 4. Luisa sier:

  Så gøy og så flink du er:) jeg syns det er ekstra kjekt når du blogger om sykling siden det er slik jeg trener:) tror jeg skal spandere en pulsklokke på meg btw, takk for tipset!

  Svar: Så bra at du liker det, for det blir nok litt mer sykkel og trening her fremover 😉 Anbefaler deg absolutt å kjøpe en pulsklokke, så ser du hvordan du faktisk ligger an. Man tror gjerne at man gir alt, men så har man faktisk mer å gi. Greit at det faktisk står rett foran deg og sier i fra, hehe.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.