30 april 2011 -- 12:42

Dette er min nye favorittmåte å starte dagen på: sykkeltur! Musikk på ørene (ikke for høyt – man må høre hvis det kommer en bil), strålende sol, litt vind, pulsklokke, god sykkel, og gode klær. Ble ikke så veldig lang tur, men helt passe for en lørdagsmorgen. I dag er det dagen for de tre S’er. Sykkeltur, skolearbeid og sushi.

Det er ganske flott å sykle på Ekeberg. Man kan se utover hele Oslo, men likevel være omringet av natur.

God helg!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. susanna sier:

  Endelig har jeg også tatt sykkelen ut på sin første tur 😉 men er dessverre ikke like heldig med været som dere i Oslo.

 2. Luisa sier:

  Så herlig 🙂

 3. Iselin sier:

  Så flink 🙂
  Hvordan får du til det kartet og all info over, er det iPhone app ellernoe? Har ikke iPhone, så sorry hvis jeg er lite oppdatert 😛

  Svar: det er en iPhone app ja, RunKeeper heter den. Kartene og infoen kommer opp min profil på runkeeper.com når iPhonen har sendt det dit. Håper du forsto den halvdårlige forklaringen min, hehe.

 4. Iselin sier:

  Ah 🙂 Men bruker den internettforbindelse hele tiden da eller? Eller bruker den bare GPS? Har ikke iPhone (enda..) altså, så kanskje dumt spørsmål, hehe.

  Svar: Den bruker bare nettet når du er ferdig, og dataene lastes opp til nettsiden. I løpet av turen bruker den GPS. Når/hvis du får deg iPhone så kan det være greit å ha dette lagret, sånn at du er helt sikker: If you would like to use RunKeeper and avoid any charges, follow the steps below: Turn ‘send location data’ off in RunKeeper app settings. Turn 3G off. Then, track activity as normal, resend activity when you have wi-fi connection afterwards and you should avoid being charged for any data transfers.

 🙂 Håper dette var til noe hjelp! RunKeeper er utrolig gøy å bruke, for du får en annen type dokumentasjon på turen din, og det er lett å følge med om du forbedrer deg og slikt!

 5. Iselin sier:

  Tusen takk for tipset! 🙂 Hyggelig at du er så hjelpsom!
  I morgen skal jeg låne med meg samboeren min sin iPhone når jeg går på tur!

  Svar: Det hørtes ut som en svært god plan! 😀 Du får ha lykke til da, hehe. Og det er bare koselig å kunne hjelpe synes jeg 😉 Ha en fortsatt fin kveld, Iselin!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.