11 april 2011 -- 14:23

Det er morsomt å legge merke til forskjellen på spørsmålene når vennene mine spør meg om London. Noen spør om jeg har shoppet masse nye klær, og om vi gjorde noe annet enn å shoppe. Andre, de som kjenner meg litt ekstra godt, spør om jeg fikk tak i de tingene som sto på lista mi, og om hva vi gjorde etter vi var ferdige med shoppingen. Jeg kjøper bare ting jeg har planlagt. Å titte butikker uten å vite hva jeg skal ha er noe av det kjedeligste jeg vet om! Jeg går inn, sier hva jeg vil ha, betaler, og går. Her er resultatet:

Klokke: Marc by Marc Jacobs

Skinnveske: Balenciaga

Skinnarmbånd: Balenciaga

Silkeskjerf: Alexander McQueen (greide ikke bestemme meg for én favoritt, så da ble det to)

Kjole: Topshop

Blazere: Zara

Pluss treningsklær og litt kosmetikk. Svært fornøyd. Første dagen viste jeg mappen min som heter «handleliste» på iPhonen, til Gina. Der var det bilder av tingene over, og på kort tid var alt kjøpt inn. Så brukte vi tiden på andre ting. På turen i juli blir det nok litt mer butikktitting, så jeg får bare spare opp shoppingkvoten min til da.

Av Kamilla | 18 Kommentarer »
 1. Hilde sier:

  Herlig! 😀

  Jeg har én ting på handlelisten min, og det er en klokke fra Michael Kors. Gleder meg til å kjøpe den!

  Svar: Kan jeg tenke meg 😀

 2. Celine sier:

  Veldig greit egentlig, selv om jeg er av det motsatte – det å titte i butikker er noe jeg elsker 😀 Fine innkjøp! Elsker skjerfene!

 3. Maria sier:

  Herre lord å nydelig den klokka var 😀

 4. Susanne sier:

  Haha elsker at du er så liste-menneske! 🙂 Må si det var noen flotte kjøp du gjorde! Klokken var nydelig, og vesken.. jaa <3

  Svar: Haha, jeg lager lister for ALT. Må ha ting organisert! 😀

 5. malin sier:

  hva kostet balenciagaen i london? 🙂

  Svar: Du får nesten sjekke nettsiden, og så tenke at man får igjen en del i VAT-refund 😆 Absolutt billigere i London enn i Oslo!

 6. Så mye fint <3 Elsket klokken <3

 7. susanna sier:

  Jeg har ingen handlelister, jeg kjøper ting jeg får lyst på der og da. Jeg bryr meg egentlig ikke noe om merker, eller jo før, men ikke nå lenger. Jeg liker også å bruke god tid inne på butikker, om jeg vet hva jeg skal ha.. Jeg syntes veska var svært fin helt til jeg så pris lappen, hmm 🙂

  Svar: Hehe, tror allerede vi har fått det på det klare at vi to er vidt forskjellige 😉

 8. Angelida sier:

  Tuller du?! Hadde jeg vært like effektiv som deg, kunne jeg spart sinnsykt masse penger! Mye flott har du kjøpt uansett 🙂 Kjolen var skikkelig fin –> Gudinne aktig.

  Svar: Tuller ikke! Det er genialt! Kjøper kun ting som står på listen min. Kjøpte en genser til 149 kr på H&M i november, som ikke sto på listen; har fortsatt dårlig samvittighet! Haha. Og takk!

 9. Luisa sier:

  Så gøy! Og så mye fint 🙂 Jeg er litt sånn noen ganger elsker jeg å bare gå og kikke, andre ganger er det mer planlagt og jeg mer målretta.

 10. astrid sier:

  Kan du hjelpe meg litt med VAT-refund? Hvordan fungerer det systemet egentlig?:)

  Svar: Konseptet med VAT-refund er at når du kjøper varer i f.eks. England, så har de lagt til en avgift på alle varer, på samme måte som mva er lagt til på varene her i Norge. Men ettersom vi bor utenfor EU, så har vi rett til å få disse pengene tilbake. Vi skal jo ikke trenge å betale skatt til et land vi likevel ikke får noen goder fra 😉 SÅ: Du kjøper noe (det er en minstesum, men jeg vet ikke hva denne er), så ber du om å få en spesiell kvittering for VAT-refund i butikken. På den står det hva du skal gjøre. Du fyller ut info om hvem du er, resten er fylt ut av butikken. Så, på flyplassen, går du til VAT-refund-skranken, leverer kvitteringen og viser hva det er du har kjøpt (derfor bør du ha dette øverst i kofferten, evt. som håndbagasje), så kan du velge mellom å få pengene inn på konto eller å få de i kontanter. Det raskeste er å få pengene i kontanter, og da henter du de i en annen skranke. Beregn god tid til VAT-refund, for det kan ofte være ganske lang kø! 🙂 Håper dette hjalp deg noe.

 11. Nadine sier:

  Så utrolig lurt med liste! Det skal jeg begynne med. Er så fort gjort å kjøpe noe som egentlig ikke har VIRKELIG lyst på når man bare titter rundt. Kjempe fine kjøpt forresten 🙂 Gleder meg til jeg skal til London selv i august. Verdens beste by!

  Svar: Liste er både effektivt og svært økonomisk. Hvis du har selvdisiplin riktignok. Men det klarer man alltids å lære seg 😉

 12. Siv Annette sier:

  Du er så effektiv 😉 Jeg er ikke opptatt av merker, men den veska var sinnsykt fin! Jeg er av typen som elsker å gå i butikker og finne gjemte skatter, så en planlagt handleliste er ikke noe for meg, men uansett; dritsmart! 🙂

 13. Camilla sier:

  Det ble masse fint på deg der 🙂

  Hvor mye kostet skjærfene ?

 14. Sååå mye fint du har kjøpt deg søta <3 Eeeelsker den nye klokken din :*

 15. Tonje sier:

  Åh gud bedre så mye fantastisk.

  Svar: Vel, takk 🙂

 16. Wow, fine innkjøpt! Elsket det hvite skjerfet! ååh.. Misunnelig som bare det nå! hihi.

 17. sølvi sier:

  Utrolig fine kjøp!!! 🙂 likte alt..

 18. Marte N. sier:

  Kjempesmart! Likte alt du kjøpte deg. Jeg bruker selv å ha en liste som jeg gjør meg ferdig med første dagen, og resten av tiden bruker jeg til å se i butikker og la meg friste. Men har alltid gjort litt research på forhånd. =)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.