10 april 2011 -- 18:47

Det har ingenting med London å gjøre, men jeg må bare spørre likevel. Du fremstiller deg selv som en veldig glad og positiv person. Er dette kun for bloggen, eller er du sånn i “virkeligheten” også?

Herlig spørsmål! Jeg har absolutt ikke noe mål om å lage en karakter ut av meg selv her på bloggen. Jeg skriver det jeg mener, og tenker ikke stort mer over det. Men jeg er en positiv person, og det har jeg alltid vært. Vennene mine vil nok si det samme. Mamma sier at jeg har vært blid og fornøyd helt siden jeg var baby. Noen er vel bare født sånn. Heldige. Og noen forandrer livet sitt til det positive. Jeg tror det handler mye om hvilken frekvens man bestemmer seg for å ligge på. Er man et negativt menneske tror jeg at det går an å gjøre om på dette, ved å gjøre bevisste forandringer. Første steget jeg ville gjort: lese The Secret. Og tenk karma. Jeg elsker karma.

Å kaste bort livet sitt på å være negativ er i hvert fall noe jeg aldri skal. Mange jenter i dette landet driver med krangling, drama, og andre typiske jenteting som egentlig bare er tull. At de gidder! Bortkastet tid.

Jeg mener ikke at man ikke har lov til å være trist, sint, sliten osv. Jeg mener bare at livet ditt er opp til deg.

Det finnes ikke noe bedre enn lykke.

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. For et herlig innlegg <3

 2. Rina sier:

  Du er herlig, Kamilla! : )

 3. Nøve sier:

  The Secret <3 det funker så sykt.

 4. Annette sier:

  Fin veske, fint skjerf, fin jakke, fine deg! 🙂

  Svar: Takk, takk, takk, takk! 😀

 5. Godt svart 🙂 Synes at det er så dumt når folk spør meg hvorfor jeg er så glad «hele tiden». Det er jo fordi at man har så mye å være glad for :-)Alle har det litt tøft av og til, men ikke hele tiden. Smile.

  Svar: Haha, ja hva skal man svare? Må det være en stor ting som har skjedd for at jeg skal være glad? Folk er så kresne 😛 Og alle ser bedre ut med et smil om munnen 🙂

 6. sølvi sier:

  Enig igjen med deg!!:-) Har også lest the secret og mener at ALLE bør gjøre det. Hver enste dag er det noen som syter på facebookwallen min.. som regel de samme folka! De om det;-) Elsket skjerfet ditt!! rødt<3

  Svar: Hurra for det! Tenk så deilig verden hadde vært da. Jeg har lest den to ganger, og livet går virkelig i den retningen jeg drømmer om. Så noe er det jo. Blir glad bare av å nevne boken, for den er så god. Ang. syting på wallen; folk trenger i det minste ikke spre den negative energien sin til andre :O Makan! Og takk! Elsker skjerfet selv, hihi.

 7. Luisa sier:

  Helt enig! Du er så skjønn 🙂

 8. Du er så herlig! Tipper det er derfor du har så mange lesere, fordi vi andre blir rett og slett GLADE av å lese bloggen din. 🙂

  Svar: Åh! Takk 😀

 9. Monique Lund sier:

  AMEN! Helt enig med deg snuppa! Man velger selv hva man vil gjøre ut av dagene og livet, og tar man det med et smil, så blir det som regel så mye bedre – for ikke å snakke om gøyere! 😀

  Ha en nydelig mandag fine du!

  Svar: YEAH! 😀

 10. camilla sier:

  rødt er herlig! ha en fin dag 🙂

 11. SV: Ja det er moro 🙂 Hadde den beste helgen på lenge 😀

 12. Det liker jeg med deg, du er så utrolig positiv og glad hele tiden!! 😀 Kan tenke meg at du sprer like mye positivitet til de rundt deg <3

  Svar: For en hyggelig kommentar! <3

 13. Helene sier:

  «Mange jenter i dette landet driver med krangling, drama, og andre typiske jenteting som egentlig bare er tull. At de gidder! Bortkastet tid» Som jeg skulle sagt det selv!! Egentlig hele innlegget. Og det vil jeg si er en fin og bra tankegang <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.