Langfredag

Perfekt sommerstemning i Oslo i dag! Folk lå og solte seg i parkene, turistene tok bilde av alle de nakne statuene i Vigerlandsparken, på Aker Brygge var uteserveringene fylt til randen, og i det hele tatt… Så herlig!

6 kommentarer til “Langfredag

 1. Karina

  Det har vært helt magnifisent vær her oppe i vest også, og det gleder meg å lese at våren virkelig er kommet til Oslo! Håper du får en flott påske, Kamilla (:

  Svar: Åh, så herlig! Takk, og god påske til deg også 🙂

  Svar
 2. Bella

  Det har vært en herlig dag det er sikkert. Avsluttet dagen med en lang sykkeltur, så laksesalat og Cava. God påske Kamilla. Følger ivrig med på den positive bloggen din.

  Svar: Åh, det hørtes i grunnen helt perfekt ut! God påske til deg også! Håper du koser deg masse 🙂 Og jeg setter veldig pris på at du følger med her!

  Svar
 3. Maria

  Hei Kamilla! For en hærlig blogg du har! Har fulgt med på den en stund, og syntes det er så koselig å titte innom her. Selv er jeg en hundeglad 27 år gammel jente som egentlig ikke surfer så mye på blogger, men din syntes jeg skiller seg ut positivt ut fra mengden. Stå på videre 🙂

  Svar: Wow! Tusen takk for den kommentaren, måtte smile nå! Setter veldig pris på at du la igjen kommentar, og at du liker bloggen min! Håper du får en fin påske videre. Og at du er hundeglad er selvsagt musikk i mine ører. 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *