22 april 2011 -- 18:08

Perfekt sommerstemning i Oslo i dag! Folk lå og solte seg i parkene, turistene tok bilde av alle de nakne statuene i Vigerlandsparken, på Aker Brygge var uteserveringene fylt til randen, og i det hele tatt… Så herlig!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Karina sier:

  Det har vært helt magnifisent vær her oppe i vest også, og det gleder meg å lese at våren virkelig er kommet til Oslo! Håper du får en flott påske, Kamilla (:

  Svar: Åh, så herlig! Takk, og god påske til deg også 🙂

 2. Lars G sier:

  Så utrolig herlig med sol!

 3. Det er rikelig med sommerstemning her i Stavanger også! Elsker det =)

 4. Herlige bilder 🙂 Håper du får en super fredagskveld <3

 5. Bella sier:

  Det har vært en herlig dag det er sikkert. Avsluttet dagen med en lang sykkeltur, så laksesalat og Cava. God påske Kamilla. Følger ivrig med på den positive bloggen din.

  Svar: Åh, det hørtes i grunnen helt perfekt ut! God påske til deg også! Håper du koser deg masse 🙂 Og jeg setter veldig pris på at du følger med her!

 6. Maria sier:

  Hei Kamilla! For en hærlig blogg du har! Har fulgt med på den en stund, og syntes det er så koselig å titte innom her. Selv er jeg en hundeglad 27 år gammel jente som egentlig ikke surfer så mye på blogger, men din syntes jeg skiller seg ut positivt ut fra mengden. Stå på videre 🙂

  Svar: Wow! Tusen takk for den kommentaren, måtte smile nå! Setter veldig pris på at du la igjen kommentar, og at du liker bloggen min! Håper du får en fin påske videre. Og at du er hundeglad er selvsagt musikk i mine ører. 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.