17 april 2011 -- 21:06

Velkommen til min matblogg, haha. Når jeg spiser/drikker så mye godt får jeg et behov for å tipse dere. Ingen tar vel skade av noen sunne oppskrifter i ny og ne? Dagens kveldsmat ble i hvert fall denne smoothien.

 • 400 g tinte jordbær (når de tiner så smelter all isen, og man får en del saft – bra for å få igang blenderen)
 • 1/2 dl biola m/jordbærsmak
 • 1 liten neve blåbær (og mine never er små i utgangspunktet)
 • 2 never spinatblader (disse kuttes godt opp i blenderen)
 • 1 ts splenda

Godt og sunt! Burde nesten laget en egen smoothieblogg nå som det blir sommer. Jeg får jo helt dilla!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Lars G sier:

  Åh, nam! Denne skal prøves ut!

 2. Løvinnen sier:

  Så helt nydelig ut!!! Nom nom!

 3. Elisabeth (fetche) sier:

  Namm! Du kommer med så mange gode mattips (og smoothietips) som jeg hele tiden tenker at jeg skal prøve ut, men så får jeg liksom aldri gjort det. Du er så god på å ta deg tid til det! 😀

  Svar: Tusen takk, fetche! Du bør absolutt prøve flere av dem. Det tar ikke noe lang tid å lage en smoothie, men likevel tenker mange på det som litt tiltak. JUST DO IT! 😀 Skal lage til deg snart jeg, så skal du få smake 🙂

 4. NAM <3 Takk for oppskrift <3

 5. Bertine sier:

  Hei 🙂
  Først vil jeg bare si at du virker som ei utrolig søt jente, med en utrolig søt blogg 🙂
  Jeg har forstått det slik at du studerer noe innenfor ernæring. Dette er noe jeg selv kunne tenke meg, i og med at jeg er ganske interessert i trening og kosthold, men jeg lurer på hvilke jobbmuligheter du har innenfor dette, og om det er vanskelig å få seg jobb. Hva er det du studerer, og hva tenker du å bli?

  Svar: Hei! Så hyggelig av deg! 🙂 Jeg er svært interessert i trening og kosthold selv, men det jeg tar er bare et nettstudie over ett år. Vil du drive med ernæring, og ha en god jobb innen dette, må du ha visse realfag fra vgs, og så ta en bachelor (evt. master) i ernæring 🙂 Jeg skal ikke studere kosthold og helse mer enn dette året tror jeg, så jobbmulighetene aner jeg ikke noe om. Skulle jeg gjort noe med det videre så ville jeg ønsket å bli ernæringsrådgiver. Altså hjulpet andre mennesker med kosthold og helse. 🙂

 6. Luisa sier:

  Nam, jeg elsker smoothie, denne oppskriften ser frisk og god ut!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.