Sunday Funday

Jeg har regel om at søndag er en treningsfri dag, men når du våkner på søndag og det første du tenker er at du har lyst til å trene, da er det ok å bryte regelen! Hadde en deilig treningsøkt, så det var absolutt riktig avgjørelse å trene. Etterpå ble det en fin tur i solen. Det er deilig med fysisk aktivitet! Tror jeg kunne gått tur i all evighet.

Se der sneik Øya seg med på bloggen óg.

Nå skal jeg rydde og vaske klær før jeg tar en velfortjent lunsjpause. Flere som har trent i dag?

8 kommentarer til “Sunday Funday

  1. Martine

    åhhh, deilig å faktisk kunne skrive at JA, jeg har trent i dag :D! Haha..!

    Har litt motsatt av deg; søndag er treningsdag for meg. Aner ikke hvorfor, men føler at søndag er starten på uka! I hvertfall treningsuka :p

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *