31 mars 2011 -- 8:45

Gikk tur med Erikke og Øya i går kveld. Litt kaldt, men samtidig utrolig deilig. Å avslutte dagen med en god dose frisk luft føles godt. I tillegg er det jo bar asfalt nå, og sånt setter en pris på etter månedsvis med snø og is.

Ah, jeg elsker Oslo.

I dag er det jobb og trening som står på planen. Fikk spørsmål om jeg kunne blogge litt om trening, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skulle gjort det. Det går jo mye i styrke, og jeg vet ikke hvor interessant det er for dere om jeg babler i vei om hvor mye jeg tar i de forskjellige øvelsene. Kan eventuelt lage et innlegg med mine favorittøvelser, hvis det er stemning for det…

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Susanne sier:

  Åå så flotte bilder!! Elsker byen min <3

 2. Regie sier:

  såå fine bilder!

 3. Ingrid sier:

  Nydelige bilder! Jeg ser huset mitt!

  Svar: Haha, herlig 😀

 4. Kristin sier:

  Hei!

  Har lest bloggen over lengre tid nå 🙂
  Så, lurer jeg på om du kunne skrive litt om hvordan det er å bo i Oslo? Studerer du? Er du født og oppvokst i Oslo? Anbefaler du andre å flytte til Oslo?

  Svar: Hei! Så hyggelig 🙂 DET kan jeg skrive om vettu. Lager et innlegg om det en dag nå 🙂

 5. Løvinnen sier:

  Nydelige bilder…
  Favorittøvelser- ja takk:)

 6. Luisa sier:

  Ja gjør det 🙂 Så fine bilder av Oslo!

 7. Du er så flink til å ta bilder, Kamilla! Og hadde vært gøy og se noen øvelser. Kanskje jeg finner noen jeg kan bruke selv, så har jeg noen å variere med 🙂

  Svar: Takk skal du ha 🙂 Skal se om jeg får til et innlegg om treningen en dag før jeg drar 🙂

 8. Katrine sier:

  Jeg vil gjerne ha et innlegg om hvor mye du tar i forskjellige øvelser 😀

 9. Anja sier:

  Ååå, fineste oslo, jeg savner byen min! kjempefine bilder!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.