Oslo by night

Gikk tur med Erikke og Øya i går kveld. Litt kaldt, men samtidig utrolig deilig. Å avslutte dagen med en god dose frisk luft føles godt. I tillegg er det jo bar asfalt nå, og sånt setter en pris på etter månedsvis med snø og is.

Ah, jeg elsker Oslo.

I dag er det jobb og trening som står på planen. Fikk spørsmål om jeg kunne blogge litt om trening, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skulle gjort det. Det går jo mye i styrke, og jeg vet ikke hvor interessant det er for dere om jeg babler i vei om hvor mye jeg tar i de forskjellige øvelsene. Kan eventuelt lage et innlegg med mine favorittøvelser, hvis det er stemning for det…

10 kommentarer til “Oslo by night

 1. Kristin

  Hei!

  Har lest bloggen over lengre tid nå 🙂
  Så, lurer jeg på om du kunne skrive litt om hvordan det er å bo i Oslo? Studerer du? Er du født og oppvokst i Oslo? Anbefaler du andre å flytte til Oslo?

  Svar: Hei! Så hyggelig 🙂 DET kan jeg skrive om vettu. Lager et innlegg om det en dag nå 🙂

  Svar
 2. Karoline Natalia

  Du er så flink til å ta bilder, Kamilla! Og hadde vært gøy og se noen øvelser. Kanskje jeg finner noen jeg kan bruke selv, så har jeg noen å variere med 🙂

  Svar: Takk skal du ha 🙂 Skal se om jeg får til et innlegg om treningen en dag før jeg drar 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *