3 mars 2011 -- 10:00

Om fem uker er jeg i London, hos den beste Ginaen i verden. Har allerede planlagt noen kjøp, og begynt å tenke på hvilke kameraobjektiver jeg skal ha med meg. Gleder meg til å se andre deler av London enn turistfellene, som jeg har sett flere ganger før. Å reise er i det hele tatt veldig gøy. Andre mennesker, annet språk, god mat og drikke, godt selskap, masse bilder, butikker man ikke finner i Norge… Og ikke minst været!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Hilde sier:

  Å så nydelig!! Vår i London, noe av det beste, skjønner godt du gleder deg!

 2. Ingeborg sier:

  hELDIGGRIS.

 3. Luisa sier:

  Ååååh misunnelig! Jeg vil tilbake 🙂 Du kommer nok til å kose deg utrolig masse!

 4. toroborgen sier:

  dra innom beyond retro i brick lane! 😉

  Svar: Will do! Thanks!

 5. elena sier:

  i just love london, i have to make time and go for about 5-6 hours only to shop 🙂

  check my blog dear and if loke it follow me on bloglovin 🙂

  i follow you

  xxxxx

 6. Elise sier:

  Heldiggris! Jeg og vil dra til London igjen, fine byen 🙂

 7. Gina sier:

  åå gleder meg masse til du kommer:) jeg bor to min fra brick lane så vi skal gå på alle vintage butikkene der 😀 hihi jeg får lage en plan! love you

  Svar: Yey, herlig. Haha, søta! Loveyou<3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.