Om fem uker

Om fem uker er jeg i London, hos den beste Ginaen i verden. Har allerede planlagt noen kjøp, og begynt å tenke på hvilke kameraobjektiver jeg skal ha med meg. Gleder meg til å se andre deler av London enn turistfellene, som jeg har sett flere ganger før. Å reise er i det hele tatt veldig gøy. Andre mennesker, annet språk, god mat og drikke, godt selskap, masse bilder, butikker man ikke finner i Norge… Og ikke minst været!

9 kommentarer til “Om fem uker

 1. elena

  i just love london, i have to make time and go for about 5-6 hours only to shop 🙂

  check my blog dear and if loke it follow me on bloglovin 🙂

  i follow you

  xxxxx

  Svar
 2. Gina

  åå gleder meg masse til du kommer:) jeg bor to min fra brick lane så vi skal gå på alle vintage butikkene der 😀 hihi jeg får lage en plan! love you

  Svar: Yey, herlig. Haha, søta! Loveyou<3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *