Mat er godt

Startet dagen med en overraskende bra økt på SATS. Har ikke sovet noe godt i natt, så trodde ikke jeg skulle klare så en så god økt. Fornøyd! Som dere sikkert vet er det fastelavn i morgen. Derfor har jeg bakt boller i dag. Lørdag er godtedag, så det måtte nesten bli sånn. Hveteboller er noe av det beste jeg vet, og disse bollene ble intet unntak. Denne dagen er i det hele tatt fylt med god mat. Babymat-lasagne (haha), boller, ananas, sushi…

Har bare én ting å si: NAM!

Nå skal jeg svare på noen kostholdsmail før jeg legger meg ned for å se et par friends-episoder. God helg!

8 kommentarer til “Mat er godt

  1. Elisabeth (fetche)

    Vetdu, når jeg leste det tenkte jeg inni meg at hveteboller, nææh, aldri vært noe særlig fan av. Også så jeg bolle-bildet og det så utrolig fristende ut! Vann i munn!!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *