2 mars 2011 -- 9:55
 • Våkne til en fin sms fra noen som betyr noe for deg.
 • Le så mye at det gjør vondt i kinnene.
 • En god samtale.

 • Få ros for noe du har lagt ned tid og krefter i.
 • Gjør slik at de rundt deg ler.
 • Følelsen etter en god treningsøkt.

 • Finne penger du ikke husket at du hadde.
 • Drikke Chai Indian Spice på Deli De Luca.
 • Bake noe til noen som viser at de setter pris på det.

 • Tilfeldigvis høre yndlingssangen din på radioen.
 • Gjøre noens dag lysere.
 • En god klem.
Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Karoline sier:

  Word

 2. Luisa sier:

  For et fint innlegg 🙂 Tok meg selv i å smile mens jeg leste det :p Lykke er de tingene som gjør livet fint!

 3. Anonym sier:

  Hei,
  Stemmer det at du studerer kosthold etc. ? Jeg prøver å spise sunt og trener regelmessig, men det hjelper ikke på kroppen min. Jeg lurte derfor på om du har noen tips, kanskje en spiseplan for en uke over hva som er sunt å spise og hvor ofte osv?

  Svar: Hei! Det stemmer ja. Jeg kjenner meg godt igjen i problemstillingen din, men synes det er vanskelig å gi råd når jeg ikke vet noenting om maten du får i deg eller måtene du trener på. Og vil du opp i vekt? Ned i vekt? Forandre kroppen, men ha stabil vekt? Vil du ned i vekt så anbefaler jeg absolutt en kombinasjon av hard styrketrening kombinert med kaloriunderskudd. Og da mener jeg ikke at du skal sulte deg! Heller spise deg mett på kalorifattige matvarer. Bare å sende meg mail hvis du ønsker.

 4. Ingunn sier:

  Fin påminner om dei små gledene 🙂

 5. Luna Anette sier:

  Dette fikk meg til å smile 🙂

 6. susanna sier:

  Er det slik at du trener hver morgen? 🙂 det er mye som er lykke for tiden 🙂

  Svar: Neinei! Trener bare om morgenen på mandager og lørdager 😉

 7. Herlig innlegg <3

 8. Susanne sier:

  For et fint innlegg 🙂 <3

 9. Så sant, så sant 😀

 10. Ida Talette sier:

  Fine ord, krydret med sabla festlige bilder 🙂 Hoho

 11. Susanne sier:

  fikk meg til å smile <3

 12. Herlig innlegg, liker slike innlegg <3 Finnes så mye småting i livet som gjør meg lykkelig 😀

 13. Rebecca sier:

  Så enig 🙂 For meg er også lykke å kjenne meg glad uten noen spesiell grunn 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.