Lunsjtips

Etter spinningen på mandager er det viktig for meg med en solid lunsj. Jeg klarer ikke konsentrere meg om skolearbeidet hvis jeg er småsulten. Dagens lunsj ble utrolig god, så jeg vil gjerne dele den med dere.

32,50 kr hos Rema 1000. Uten masse tullete ingredienser! Man tilsetter kun vann. Bare følg anvisningen på pakken. Det er svært enkelt, og krever ingen heving. Steketiden er på 15 min.

Jeg valgte å tilsette linfrø og solsikkekjerner i deigen, og det ble vellykket – så det anbefales.

Tilbehør: Philadelphia light, løvtynn kalkunfilet m/franske urter, avocado, tomat, agurk, salt og pepper.

Mos avocadoen med en gaffel. Du kan selvsagt velge å lage guacamole, men jeg ville ha all avocadosmaken.

Ta sconesene ut av ovnen, bryt de fra hverandre, del opp én, og ta på pålegg.

Så god lunsj har jeg ikke spist på lenge. Grønn te med sitron, og scones med herlig pålegg.

Ettersom det blir åtte scones av den Toro-pakken så er det perfekt å fryse ned i små fryseposer, så kan du ha til lunsj utover uken. Bare ta opp det antallet du skal ha kvelden før, eller tidlig om morgenen. Godt og enkelt!

17 kommentarer til “Lunsjtips

 1. Mariann

  Dette så godt ut 🙂 I “Fra Boller til Burritos” er det oppskrift på grove scones, de er kjempegode og blir mye billigere enn denne pakken 🙂

  Svar: Åh, den boken husker jeg fra skolekjøkkenet. Haha 😆 Tror faktisk jeg har den liggende et eller annet sted… Får sjekke oppskriften der óg, men den her var så veldig lettvint – man trenger jo ikke ha noe annet i hus enn den pakken og vann. Synes uansett ikke det var noe dyrt med 32,50 kr for åtte scones med grei størrelse 😉

  Svar
 2. Luisa

  Det så utrolig godt ut! Og elsker tipset som du har fått her oppe, Fra boller til burritos <3 Haha, har den boken på kjøkkenet 🙂

  Svar: Haha, ja jeg tror de fleste har eller har hatt den boken.

  Svar
 3. Kine

  Så fantastisk godt ut!:) Skal kjøpe denne pakken idag. Fortsett med sånne gode mattips:) Ha en fin dag.

  Svar
 4. Elise

  lager de nå! 😀 Håper de blir gode. Elsker scones. Men ble så nervøs siden deigen ble en del klissete? Satser på at de smaker, for nå er jeg sulten 🙂

  Svar: Ble de bra eller? Deigen skal være ganske klissete om jeg ikke husker helt feil…

  Svar
 5. Tilbaketråkk: Kamilla K » Lunsjtips

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *