13 mars 2011 -- 19:27

Dette liker jeg; London i april og London i juli! Tenker stadig vekk på hva jeg skal pakke, og hva jeg skal handle. Som dere sikkert har skjønt er jeg ikke så begeistret for å handle haugevis med ting jeg kanskje får bruk for en gang. Handler heller færre ting av god kvalitet, som jeg vet jeg får masse glede av. Og sånt kan bli dyrt. Har heldigvis vært flink til å spare i noen måneder. Også gleder jeg meg til å være med Gina på den første turen. Vi har jo aldri reist sammen før (med mindre Høvringen kvalifiserer) så det tror jeg blir veldig gøy. Elsker London!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Lenge siden jeg har vært der.
  Håper jeg kommer meg over vannet snart 😉
  Kos deg masse på tur, og som vanlig… husk å ta masse bilder 😉

 2. Hilde sier:

  Så heldig! Jeg skal prøve å få til en tur til London i mai 🙂

 3. Åh du er så heeeldig!! Jeg har aldri vært i London før jeg :/ Men jeg SKAL dra dit så snart jeg får tid og penger 🙂

 4. Heldiggris 🙂 Jeg elsker London <3

 5. Ida sier:

  Åh, London tror jeg må være favorittbyen min 🙂 Elsker å være der! Heldige du!

 6. Elise sier:

  Så gøy, du er bra heldig 😀 Gleder meg til å se kjøpene du skal gjøre! Jeg prøver å bli litt bedre til å kjøpe ferre ting av kvalitet, enn masse som jeg kommer til å bli lei av fortere.

 7. Luisa sier:

  Du har mye gøy å se fram til 🙂 Gleder meg til å se hva du kjøper!

 8. å herregud så heldig! london er virkelig en herlig by! får kose deg masse!:-)

 9. Linn sier:

  Planlegger tur til London jeg og 🙂 I løpet av de neste 6 månedene, riktignok!

 10. Annette sier:

  <3 Håper dere får en kjempefin tur! Jeg skal til London med mamma og bestemor i juni, looove it!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.