Livsnyterne

Folk snakker om årets første utepils, men noe som er minst like viktig er årets første uteis. For min del ble den inntatt i dag. Ben&Jerry’s har jo åpnet butikk i Oslo, så Erikke og jeg kjøpte to scoops hver. Så godt!

Peace, love and ice cream. Det er vel essensen av livet, hvis man tenker seg nøye om.

Aker Brygge begynner å gjøre seg klar for sommeren. Gress, blomster, blader og fontener.

Erikke <3

Og til slutt: en oppmerksomhet til Wenche Foss. En stjerne.

10 kommentarer til “Livsnyterne

 1. Mari

  Å, herlig når uteissesongen starter 🙂

  Fint med oppmerksomhet til Wenche Foss. Norge skulle hatt flere personer som henne..

  Svar
 2. Phoebe

  har de det eller? Hvor? Ettersom jeg har en voksende mage med en liten krabat inni blir det lite utepils på meg, så jeg får heller satse på B&J i stedet 🙂

  Svar
 3. Nadine

  Åhh. Det så herlig ut! Skikkelig vårfølelse 🙂 Må komme meg til byen og teste Ben Jerrys-butikken. Merker jeg får vann i munnen bare av å tenke på cookie dough-isen. Nom! Du så forresten veldig fin ut! Flott farge på jakken.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *