L.A. Candy

Det får vel være lov med litt lett underholdning. Har kjøpt flere bøker på amazon i det siste, og gleder meg til å ta fatt på dem. Pleier ikke å ha tålmodighet til å lese bøker, men skal øve meg. Det er jo en fin måte å koble av på, og det merker jeg at jeg trenger. En kopp te, en skål med ananasbiter, og en bok. Det høres i hvert fall perfekt ut.

Noen som har lest disse?

13 kommentarer til “L.A. Candy

 1. Løvinnen

  Har ikke lest dem, men kunne absolutt tenkt meg det…Iallefall hvis jeg skal dømme etter coveret;) Si fra hvis de er bra da:))

  Svar
 2. Mathilde

  Jeg har lest alle tre! Likte dem. Mest på grunn av at de er ganske enkle, og det liker jeg. Også er de veldig jentebøker. Gutter, kjærlighet og slikt. Enkelt og greit! 🙂

  Svar
 3. susanna

  Jeg har rett og slett ikke tid å lese bøker – annet enn på kvelden.. så er jeg også ekstra lat å lese bøker på engelsk. huff, det bør jo ikke være slik i det hele tatt, men er nå blitt slik. si fra om de er verdt å lese da 🙂

  Svar
 4. Elise

  Så bra du leser! Jeg elsker å lese 🙂 Kos deg med bøkene, jeg hadde lyst til å lese de før – men tror ikke de er min sort bøker lengre, også minner handlingen meg litt for mye om The Hills (som jeg liker, men orker ikke å lese alt jeg har sett :p)!

  Svar
 5. Luisa

  Jeg elsker å lese 🙂 Har ikke lest disse bøkene, vurderer å gjøre det, men har på følelsen av at det blir The Hills all over again som Elise sier, er det slik?

  Svar
 6. Silje Iren

  Jeg har lest bok nummer en, og sitter og venter i spenning på at bok nummer to skal dumpe ned i postkassen.. Synes bok en var kjempebra, og liker handlingen og Lauren Conrad kjempegodt!

  Til dere som tror det blir the hills all over again, så må jeg si at jeg personlig synes dere tar feil. Har sett The Hills, og synes bøkene ikke har noe likhet med det annet enn at de i boken er med på ett reality program 🙂 så sett i gang og les jenter

  Og Kamilla, kos deg kjempemasse med serien 🙂

  Svar
 7. Susann

  Hvor mye betalte dufor bøkene? Har du pocket bøkene eller de innbudte?

  Svar: Har pocketutgavene 😉 Betalte totalt 13 pund for de tre bøkene på amazon.co.uk.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *