15 mars 2011 -- 9:02

Å dra på skitur i går var absolutt en god avgjørelse. Vi hadde det så gøy i løypa, og koste oss masse. Det var stjerneklar himmel, og det ble koselig stemning i skogen. Typisk å bli gira på ski så sent i sesongen.

Klar for tur #1.

Klar for tur #2. Med SEKK! Det skjer ca én gang hvert skuddår.

I denne teknologiske tiden må man selvsagt sette på en app som analyserer turen.

Gleder meg allerede til neste skitur. Godt med så mye frisk luft, og i tillegg er det jo god trening.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Løvinnen sier:

  Hehe, ja er det ikke typisk! Men er enda litt igjen av sesongen 🙂

 2. Luisa sier:

  Så gøy! Og så fine bilder, du er så pen <3 Jeg vil også gå på ski.. Har faktisk ikke gjort det i år :/

 3. susanna sier:

  Det hørtes koselig ut, men jeg liker ikke å gå på ski, men å kjøre slalom er jo arti 🙂

 4. Siv Annette sier:

  Så utrolig herlig! Jeg er egentlig ikke noe glad i gå på ski, men når jeg ser disse bildene får jeg faktisk lyst til å ta en tur 🙂

 5. Så fine bilder. 🙂 KOselig med skitur da..

 6. så flinke dere er!:-)

 7. Åh det så helt herlig ut!! 🙂

  Sv; JA?!! Trodde jeg betalte toll når jeg kjøpte varene på Net-A-Porter, siden men må betale litt ekstra for varene. Men hver gang jeg har bestilt derfra, har jeg fått en regning i ettertid der jeg må betale ekstra. Hva er det for no?! 😮

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.