I lysløypa

Å dra på skitur i går var absolutt en god avgjørelse. Vi hadde det så gøy i løypa, og koste oss masse. Det var stjerneklar himmel, og det ble koselig stemning i skogen. Typisk å bli gira på ski så sent i sesongen.

Klar for tur #1.

Klar for tur #2. Med SEKK! Det skjer ca én gang hvert skuddår.

I denne teknologiske tiden må man selvsagt sette på en app som analyserer turen.

Gleder meg allerede til neste skitur. Godt med så mye frisk luft, og i tillegg er det jo god trening.

7 kommentarer til “I lysløypa

 1. Siv Annette

  Så utrolig herlig! Jeg er egentlig ikke noe glad i gå på ski, men når jeg ser disse bildene får jeg faktisk lyst til å ta en tur 🙂

  Svar
 2. kristinefargerik

  Åh det så helt herlig ut!! 🙂

  Sv; JA?!! Trodde jeg betalte toll når jeg kjøpte varene på Net-A-Porter, siden men må betale litt ekstra for varene. Men hver gang jeg har bestilt derfra, har jeg fått en regning i ettertid der jeg må betale ekstra. Hva er det for no?! 😮

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *