27 mars 2011 -- 11:47

Når den til og med får mitt hår til å bølge seg, da fortjener den litt ekstra oppmerksomhet. Håret mitt er rett. Alltid! Jeg kan sove med flettet, vått hår, og idet jeg grer håret om morgenen er det rett som en linjal igjen. Derfor er det spesielt at jeg fikset håret i går, og disse bildene er tatt i dag – uten noe ekstra styling.

Ettersom jeg ikke ønsker å ødelegge de få hårstråene jeg faktisk har på hodet så brukte jeg bare en spray med varmebeskyttelse – ikke hårspray. Da brekker håret mitt med en gang. Åh, et innlegg om hår. Nesten flaut.

Av Kamilla | 15 Kommentarer »
 1. Tonje sier:

  Virkelig vakkert 🙂

 2. Maria sier:

  så fin du var med bølger 😀
  Elsker GHD skal aldri bruke noe annet <3

 3. Luisa sier:

  Så fin!! Jeg elsker GHDen min 🙂

 4. Lisa sier:

  Hehe, jeg kjenner meg igjen av hårbeskrivelsen din! Mitt hår er så glatt at ingenting nytter, jeg kan tupere og spraye – gi det 10 min og det er like flatt! 😉 En ting som faktisk funker, det er å rulle håret med gode, gamle HÅRRULLER! Gjorde det igår og håret hadde fortsatt fall idag. 🙂

 5. Kamilla K sier:

  Lisa: Genialt at du har funnet noe som funker for deg. Jeg har prøvd alt tror jeg. Hårruller, krølltang, sånn spray som skal bølge håret, sovet med flette… you name it. Og endeløst med hårspray og sånt.

  Endelig har jeg funnet noe som funker! Liker mitt rette hår da, men gøy å kunne variere litt.

 6. Susanne sier:

  Ååhå, her var du virkelig fin Kamilla <3

 7. Siv Annette sier:

  Så nydelig du er! Du kler virkelig sterk lebestift, og var utrolig fin på håret 🙂 Jeg har krøller og sletter så og si aldri håret mitt, så jeg trenger ikke GHD-tang, men det virker som at den er den beste på markedet 🙂

 8. Du var kjempefin med krøller! Det passa du skikkelig godt 🙂

 9. Malin sier:

  det var kjempe fint 😀

 10. Elise sier:

  Så fint 😀 Jeg elsker GHD rettetangen til mamma, håret blir jo så fint, rett og mykt 🙂 Jeg må sikkert kjøpe meg en selv når jeg flytter ut.. de skulle vært litt billigere!

 11. Så fin du var søta <3

 12. GHD i mitt hjerte <3 Gratuerer med den!! Håret ditt var helt nydelig med bølger <3

 13. Lene J sier:

  GHD! <3 Den er fantastisk! Både til å rette og å krølle. 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.