fun with ghd

Når den til og med får mitt hår til å bølge seg, da fortjener den litt ekstra oppmerksomhet. Håret mitt er rett. Alltid! Jeg kan sove med flettet, vått hår, og idet jeg grer håret om morgenen er det rett som en linjal igjen. Derfor er det spesielt at jeg fikset håret i går, og disse bildene er tatt i dag – uten noe ekstra styling.

Ettersom jeg ikke ønsker å ødelegge de få hårstråene jeg faktisk har på hodet så brukte jeg bare en spray med varmebeskyttelse – ikke hårspray. Da brekker håret mitt med en gang. Åh, et innlegg om hår. Nesten flaut.

15 kommentarer til “fun with ghd

 1. Lisa

  Hehe, jeg kjenner meg igjen av hårbeskrivelsen din! Mitt hår er så glatt at ingenting nytter, jeg kan tupere og spraye – gi det 10 min og det er like flatt! 😉 En ting som faktisk funker, det er å rulle håret med gode, gamle HÅRRULLER! Gjorde det igår og håret hadde fortsatt fall idag. 🙂

  Svar
 2. Kamilla K Innleggsforfatter

  Lisa: Genialt at du har funnet noe som funker for deg. Jeg har prøvd alt tror jeg. Hårruller, krølltang, sånn spray som skal bølge håret, sovet med flette… you name it. Og endeløst med hårspray og sånt.

  Endelig har jeg funnet noe som funker! Liker mitt rette hår da, men gøy å kunne variere litt.

  Svar
 3. Siv Annette

  Så nydelig du er! Du kler virkelig sterk lebestift, og var utrolig fin på håret 🙂 Jeg har krøller og sletter så og si aldri håret mitt, så jeg trenger ikke GHD-tang, men det virker som at den er den beste på markedet 🙂

  Svar
 4. Elise

  Så fint 😀 Jeg elsker GHD rettetangen til mamma, håret blir jo så fint, rett og mykt 🙂 Jeg må sikkert kjøpe meg en selv når jeg flytter ut.. de skulle vært litt billigere!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *