31 mars 2011 -- 19:10

For en stund siden tok jeg en real opprydding i kontoen min hos Bloglovin. Jeg liker å lese blogger, men 70% av de jeg abonnerte på gadd jeg aldri å stikke innom. Nå leser jeg færre, men til gjengeld leser jeg de nesten slavisk. I dette tilfellet velger jeg nok en gang kvalitet fremfor kvantitet, og min absolutte favoritt er The Blonde Salad. Skjønn jente, fantastisk garderobe og fenomenale bilder. Hun er fra Milano, og blogger på engelsk og italiensk.

The Blonde Salad

Alle bilder: theblondesalad.com

Har dere noen ultimate favoritter i bloggverden?

Av Kamilla | 18 Kommentarer »
 1. Henne leser jeg også 🙂

 2. Qtie sier:

  Du får utrolig fine bilder da, jeg har Sony men synes ikke jeg får like klare bilder.

 3. J sier:

  elsker bloggen hennes! 😀

 4. Elin sier:

  Jeg har noen som jeg liker litt bedre enn andre:) Kjempe fin blogg du har:)

 5. WOW.. Dette så bra ut 🙂 Takk for bloggtips. Jeg skal sjekke ut med en gang <3

 6. Ingeborg sier:

  Åh, elsker virkelig The Blonde Salad! Hun er fantastisk!

 7. Luisa sier:

  Elsker bloggen hennes! Hun er så fin og inspirerende 🙂

 8. Luna Anette sier:

  Tror min absolutte favoritt er Livingdoll, alltid inspirerende! 🙂

 9. kristin sier:

  Åh, nydelige bilder!

 10. jeg vet hva du mener. jeg tok en opprydning selv. men tror det er noe galt med min. den klikker ofte :s henger seg opp og viser bare kommentarer istedetfor innlegg til forskjellige blogger, inkl min! teit. ellers så er bloglovin topp! 🙂

 11. Digger Blonde Salad, men formatet er krunglete så er ikke alltid jeg orker stikke innom, samme hvor lekre bildene er :/

 12. Shit for en fantastisk stil hun har 😮 Amazing!

 13. Maria sier:

  Hun hadde jo mange fine vesker <3
  Tja ikke egentlig…

 14. TK sier:

  Jeg liker også The Blond Salad godt =) I grunnen var det et godt tips å rydde opp litt inne på Bloglovin, er mange oppdateringer jeg alltid blar forbi 😉

 15. Anja sier:

  Niotillfem er min absolutte suverene favoritt!

 16. Elise sier:

  Jeg liker også veldig godt Blonde Salad 🙂 Mye inspirasjon å hente! Men må innrømme jeg ser mer enn å lese der + at siden tar utrolig lang tid å laste i forhold til andre sier. I alle fall hos meg. Så jeg titter innom når jeg føler for det 🙂 Ellers er NetteNestea og Livingdoll mine topp favoritter.

 17. Elise sier:

  inn* 😛

 18. Karoline sier:

  Elsker garderoben hennes, og bildene er så fine. Skjønner ikke hvordan hun får til så fine bilder på bloggen :O Hun må ha et eller annet magisk kamera.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.