Fantastisk søndag

Mens de fleste sikkert sov godt i sengene sine i dag tidlig, satte Tor-Arne og jeg i gang på en fantastisk søndagstur i Østmarka. Vi gikk fra Skullerud til Sandbakken, med en idiotisk “off piste”-omvei. Når det står skilt om at man skal en vei, så går man jo dit. Noe man tydeligvis ikke skal! Godt å kunne ringe mamma, som er kjent i traktene.

Vi brukte begge RunKeeper (gratis app) på turen. Tor-Arne sin viste at vi hadde gått over 20 km, så det er vel i underkant av én mil hver vei vil jeg tro.

Skullerudstua. INGEN mennesker. Det er et skjeldent syn på en solrik søndag. Deilig å gå tidlig!

På Sandbakken ble det litt tid for hvile, samtidig som vi fylte på tanken. Mamma var der óg! 😀

Nå er jeg så sliten at jeg tror jeg tar et velfortjent Cougar Town-maraton.

11 kommentarer til “Fantastisk søndag

 1. Martine

  Diggg 😀 Må faktisk bare si noe; når du skrev om at du hadde fått dilla på makrell i tomat, DAGEN før det fikk jeg plutselig sykt cravings på det, og dro på butikken og kjøpte det og har spiste det nonstop (nesten:p) siden da. Og det med Cougar Town, har faktisk sett nesten hele sesong 1 på kort tid. Ganske rart egentlig :p

  Men deilig med herlige søndager! Selv har jeg trent, jobbet og feiret bursdag, og klokken er ikke fire engang! 🙂 Ha en fin dag videre!

  Svar: Hahahahaha, herlige tilfeldigheter! Og nå fikk jeg lyst på makrell i tomat! 😀

  Svar
 2. Brita Melissa

  Så helt fantastisk ut med en skitur 🙂 Du oppfordrer nordmenn til å bli både sprekere og være ute i frisk luft. I like it! Du er en friskus

  Svar: Så fin kommentar! Takk for det 🙂

  Svar
 3. kristinefargerik

  For en herlig søndag da!! 🙂 Kan ikke skryte så mye av min akkurat….

  Sv; ÅH så bra!! 🙂 Reiser alene og skal være alene i Oslo.. så da er det greit med litt fint vær i allefall, så kan jeg GÅ hvor jeg vil – siden jeg ikke er helt kjent med trikker og t-banen osv 😀

  Svar
 4. Siv Annette

  For en herlig start på søndagen, utrolig flott vær dere har 🙂 Her i Trondheim har det vært grått i hele dag, så vi har trent innendørs 😉 Nydelig bilde av deg, du er så fin! Jeg er dødsmisunnelig på anorakken din, har ønsket meg en sånn så lenge jeg kan huske. Ha en fortsatt fin søndag! 🙂

  Svar: Takk skal du ha 🙂 Anorakken har jeg arvet. Har hatt lyst på sånn selv, og fikk det i vinter. Digger den!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *