Venner

Jeg unner virkelig alle å ha gode venner. De man kan snakke med, de man kan lytte til, de man kan ha stillhet med, og de man kan le med. I følge Wikipedia er sympati, empati og ærlighet viktig i et vennskap. Det er jeg enig i. Vennskap går ut på toveiskommunikasjon, der begge parter trives i hverandres selskap. Hvis du føler at du ikke har noen ordentlig gode venner vil jeg absolutt anbefale deg å ta et steg utenfor komfortsonen din, og vise verden hvilket fantastisk menneske du er. Og smil! Positivitet påvirker mer enn mange aner.

I dag har jeg vært med Gina, og hun er som en vandrende solstråle. Så skjønn, på alle måter. Positiv, morsom, smart (!!!), fornuftig, engasjert, og ikke minst omtenksom. Gleder meg til å besøke henne i London i vår!

To bilder jeg tok av Gina da vi var på fototur på Hovedøya i sommer. Se flere bilder HER og HER.

12 kommentarer til “Venner

 1. Pernille

  Bloggen din er så inspirerende! Tror du kanskje du hadde hatt lyst til å lage et innlegg om f.eks. alle veskene dine? Virker som du har en veeeldig fin samling 🙂

  Svar: Tusen takk for det! Klart jeg kan lage et innlegg om veskene mine. Synes det er gøy at leserne har noen ønsker. Fikser det på fredag! 😉

  Svar
 2. Sofie

  Nice, Kjema. Jeg vil også til London <3 hehe

  Svar: Du skal til New York da, you lucky pig! <3

  Svar
 3. marchi

  For et utrolig fint innlegg! Og det øverste bildet var fantastisk fint 🙂 Vennskap er viktig og det er også viktig å sette pris på de vennene man har. <3

  Svar
 4. Gina

  ååå kjema<3 så koselig!!! det var såå hyggelig å prate med deg, er så glad vi fortsatt er gode venner!! du er helt herlig<3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *