28 februar 2011 -- 14:55

Your wish is my command! De fleste jenter har noe de har litt ekstra dilla på. Sko, kjoler, hatter, skjerf… For meg er det vesker som gjelder. Så her har dere min veskefamilie. Tenkte å utvide med ett medlem i april. Har nemlig bare én veske til på ønske/handlelisten. Satte av penger til den i høst en gang, men å kjøpe den i Oslo er ganske uaktuelt. I London derimot…

Louis Vuitton Speedy 35 «Bolla» – monogram

Min første designerveske. Kjøpt på LV-butikken i Nice da jeg var 17 år gammel. Jeg kommer nok aldri til å glemme hvor høyt oppe på skyene jeg svevde da jeg gikk med den posen. Med skatten min, Bolla. Jeg var så fornøyd! Det er jeg fortsatt, til tross for at den ikke brukes like ofte lenger – delvis fordi resten av Oslo har lik.

Louis Vuitton Galleria GM «Galla»- monogram

Han her ble kjøpt i London, og er så fantastisk stor. Også er det så utrolig godt utført håndarbeide på’n! Foret, slitesterk og praktisk. Også er den så god å bære, takket være den tykke reimen.

Marc By Marc Jacobs Classic Q Natasha Messenger Bag (VM i langt navn?) – svart

Dette er som en Mary Poppins-veske; den ser liten ut, men rommer mye. Bruker denne nesten hver dag på jobb, og den blir som regel med ut på byen også. Svært praktisk å kunne ha den hengende rundt kroppen.

Mulberry Brynmore «Mølla» – brun (Oak)

Hvis dere skal kjøpe dere én dyrere veske vil jeg absolutt anbefale denne. Herlig skinn (sniffet den mye de første ukene), praktisk størrelse, god å bære, slitesterk, også er det jo praktisk å kunne lukke den ordentlig. Perfekt som reiseveske! Og hverdagsveske!

Balenciaga Work «Balla» – rød (Rouge Vif )

Min baby. Så stor, så fin, så fin, så fin og sååååå fin. I fremtiden håper jeg de fikser sånn at man kan kjenne på ting via pc-skjermer, for dette skinnet er helt utrolig mykt. Har så mange gode ord å si om denne at jeg ironisk nok blir målløs. Dette er favoritten av dem alle.

Clutcher:

Louis Vuitton og Marc By Marc Jacobs

Håper det var noe ala dette innlegget du var ute etter. Gøy når dere lesere har noen ønsker. Ha en fin uke!

Av Kamilla | 19 Kommentarer »
 1. Silje sier:

  For en veske samling, du er heldig må jeg si! Jeg vil ha den mulberry vesken, den er langt oppe på ønskelisten min, men først er nok en alexander wang 🙂

 2. Luisa sier:

  Så fine vesker 🙂 Og takk <3

 3. susanna sier:

  æ liker Mulberry, og den veska der er fin, men trur æ hadde ønsket en annen farge 🙂 herlt herlig innlegg 🙂

 4. Annette sier:

  Fine vesker til en fin jente <3 Elsker, ELSKER Balenciagaen!

 5. Linn sier:

  Fine vesker 😀 Vi har faktisk ingen av de samme veskene, nesten litt merkelig. 😛 Ang ballerinaene, de er CUTE. Jeg kommer nok til å kjøpe de blå i croco og de sorte i tillegg til de grå… 😛

 6. For noen nydelige vesker <3

 7. Elise sier:

  Kanskje det er positivt at vi ikke har LV butikken i Trondheim slik at ikke alle har Speedyn min 🙂 Fine vesker! Jeg har så lyst på Mulberryn!

 8. Nydelige vesker 🙂

  Jeg har aldri hatt nok selvdisiplin til å spare til en skikkelig dyr og fin en, men det er mange jeg har lyst på. Og det ser jo ut til at de holder seg fine lenge 🙂

 9. Elsker slike innlegg!! Må prøve å få lagt et slikt selv 😀 Har to Mulberry vesker som jeg elskerelskerelsker, pluss at MacBooken min har en Mulberry sleeve, samme har iPhonen min. De er så bortskjemte ;* Og en del andre, er jo greit med et slikt oppsummerings innlegg!

  Du har veeldig mange fine, om du vurderer å selge den Balenciaga (Balla) står jeg først i køen 😀 <3

 10. Pernille sier:

  Hurra! Jeg blir helt målløs over den finefinefine samlingen din 🙂 Gjett om jeg skal begynne å spare…

 11. Hilde sier:

  Jeg har alltid hatt lyst på en Mulberry Alexa, men Mulberry Brynmore virker jo veldig praktisk! Kunne jo brukt den til skoleveske eller noe:D

 12. Elizabeth sier:

  Omg! Så utrolig mange fine vesker 😀

 13. Silje sier:

  Likte veldig godt Mulberry og Marc Jacobs veskene dine 🙂

 14. Kristine sier:

  Kjempefin gjeng med vesker-kompiser har du! 🙂

 15. J sier:

  Så utrolig mange fine vesker du har 🙂

 16. Sari sier:

  Så snygga väskor, I’m in love! 🙂

 17. Karoline sier:

  Hvor mye kostet Marc Jacobs vesken, og hvor kjøpte du den?
  Lurer på det samme med den RØD vesken 😀

 18. Svar: Marc Jacobsen kjøpte jeg på shopbop.com 😉 Det er et av de få stedene man finner den med sølvdetaljer. De har den med gulldetaljer der også selvsagt. Prisen kan du se på nettsiden. Det er jo ganske lenge siden jeg kjøpte min, så prisen har jo gått opp siden den gang. Den røde produseres ikke lenger i rødt, men den kommer i andre farger 😉 Du kan sjekke ut både farger og pris på balenciaga.com 😉 Modellen heter «work». NYDELIG skinn!
 • Anne Cathrine sier:

  Du har ikke lyst til å selge Mulberry Brynmore veska? 😀

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com
  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.